Thursday, January 13, 2011

SEGMEN BRO BEN - BLOGGER GEGARKAN 'U'

Baru nak rest mate kejap selepas berhempas pulas membace Journal....terbukak pulak Blog Bro Ben..( Konon-konon ter la kan...hehehe) Ada segmen baru lagi untuk blogger 'U'!! Hahaha.... Oleh kerana aku ni student lagi... Maka aku masuk la jugak segmen ni..hehehe (Ujang9897..jangan marah ek..:D)
  1. Sila lengkapkan ..
    1. Belajar mana ? Jurusan ? Tahun ?
    2. Asal mana ? Umur ?
    3. Kenapa amik jurusan itu ?
    4. Cita cita .. peewwittt ..
Ni la sedikit sebanyak pasal aku nih... Aku ni dulu belajar di pondok jer (Sekolah Kampung jer)..... :D Selepas berjaya dalam peperiksaan...maka aku melanjutkan pengajian di UPM... Jurusan ek....adoi....jurusan biase-biase jer.....Kejuruteraan Aerongkasa....Tahun?? Erk.... Aku dah tak tau brape tahun kat sini...:D :D Sekarang sambung master....

Asal? Kompem la Klate marey!!! Umor plak suku abad..... Aku amik jurusan tu sebab pada asalnya aku ni minat pasal planet-planet...Hahahaha... Oleh kerana mase kecik-kecik aku ni tak tau beza...maka terambik la Kejuruteraan Aeroangkasa... hahaha... Sebab nampak ada aeroangkasa tu...AKU TERTIPU!! :D :D.. tapi ok jugak sebenarnyer...bes aper..hehe

Cita-cita? Erk.....aku nak jadi insan berguna...:D Tu je cita-cita aku.. tak kisah sangat nak jadi ape..janji dapat tolong masyarakat serantau....:)

Tu je Bro Ben..... Tak leh lebih-lebih...takut kene serbu masa pegi kuliah nanti..(Haha..poyo!)

15 comments:

cikmimmie said...

jengok budak u

puteri cahaya. said...

hahaha.. tu la pasai bile jadi org glemer nie ek? anyway, salam kenal ye.. siap follow lagi. jemput singgah ke blog pu3 http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

Syafiq Rosli said...

all da best

muhd zulazwan ::jawer:: said...

salam perkenalan....BTW...all the best k...

Cik Mimie said...

salam singgah kt sini..

selamat berkenalan..hehe..^_^

Alisya said...

teringin nak ambil master jugak..semoga berjaya dgn cemerlang :)

AzRi AzyAn said...

menarik nye kos aeroangkasa...^_^

Ain Asrar said...

aerospace?? boleyh bawak saya pergi angkasa tak?? nak tgok bulan ;p

master skrg dlm bidang aper?

Pembawa_Wacana said...

Ain Asrar: Aeroangkasa macam mekanikal jer..:) master pun bidang ni jugak...adeh..-_-"

ku izzati said...

course biasa2 je??alahai..xbiasa la course tu..then master plak 2..adehh =.="

bukan photographer said...

wah...orang angkasa..orang laut menjengah dari UMT..haha

AMI.FAHMI said...

Kejuruteraan Aerongkasa ? perhh, gempak tu bro. hee

nur dhiya' aida said...

dak uitm dtg wat lalang bole kan kan???

aeroangkasa...interesting!!

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Salam kenal oghe kapung!

-Dari norwich ko klate-:)

myravea said...

Budak UITM di sini *wink* :)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785