Friday, January 7, 2011

If I Were The Green Hornet

Green Hornet

Sekarang ni aku dipakse oleh Nuffnang (kononnya la kan) untuk mengepost pasal movie ni..he he he... ni la first time aku nak try nuffnang punyer kontest...

Kalau aku diberi peluang untuk kalahkan orang jahat.. Aku akan jadi hero Si Luncai Hijau... hahaha (ok tak name tu...) Ok la kan...sebab hijau tu same la dgn green...Luncai tu sebab ni cume angan-angan aku jer.... So..jadila Si Luncai Hijau..:D Partner aku si Sivaji The Black dan Si Chow Kit The Sepet One.. (Baru 1Malaysia...hehehe) Name tak gempak la kan.....tapi senjate aku power beb..... Sume senjate aku adalah buatan Malaysia...dan disahkan SIRIM..(maknenye aku tak perlu repair senjate aku banyak kali...gerenti tahan lame dowh..)



Orang jahat pertame aku nak kalahkan ialah si penculik kanak-kanak nih...yang kedua si perogol...yang ketige si penerime dan pemberi rasuah... Haaa...ni la target utama aku.. yang lain tu aku tunggu signal lambang hijau aku ke kat langit.. Ade tu...aku datang ler...tak kisah la bantuan ape korang nak...nak tolong flushkan tandas ker..(sebab tak sampai tangan nak flush), nak tolong jage nenek korang ker...ataupun jage baby..sume setel!! baru superhero....:D :D



Wokeh...Si Luncai Hijau nak tukar baju dah..."BERTUKAR!!!" Dah jadi Pembawa Wacana balik...he he.

5 comments:

s.y.a.r.q said...

mahu tgok ini cite!! :D

Ms and Mr Red Ribbon said...

best nyer... harap2 bole tgk movie nie sama2... good luck!

iffah imani said...

tag u kat my blog http://iffahimani.blogspot.com/2011/01/sakinhani-giveaway.html

Ujang9897 said...

dpt tiket kita g sama2..hehe

Gen Fujita said...

Green Hornet adalah salah satu cerita rutin aku dulu masa kecik2, ingat lagi cerita ni keluar waktu petang lepas cerita Batman yang lama dulu. Teringat lagi Bruce Lee yg masa tu pegang watak Kato.