Saturday, January 29, 2011

7 Jenis-jenis Ketiak Paling Popular


Ketiak....adalah bahagian yang sangat disukai oleh isteri-isteri...hahaha. Penah ade orang kaji woo... Bau ketiak suami dapat mereleasekan tension si isteri... :D :D.. Jadi...lepas ni ramai la pegi cium bau pewangi natural tu kan..haha. Aku tak nak sentuh banyak-banyak...sebab aku cuma nak bagitau jenis-jenis ketiak je nih... Menarik dan tersohor di Malaysia... Kalau korang dikategorikan dalam jenis-jenis ni...maka korang tergolong dalam orang-orang normal..:D

1)Ketiak Masam
Ketiak yang sangat diingini oleh isteri-isteri,.... dan sangat senang nak jumpe.. Tak perlu susah-susah nak pegi cari ketiak jenis ni... Tapi ketiak jenis ni hampir pupus kerana wujudnya Rexona dan stick deodorant yang lain...


2)Ketiak Berbulu
Ini ketiak semulajadi... sangat sesuai bagi yang suka adventure mencari kutu atau ape-ape serangga di dalamnya... Anggap la mencari duit syiling dalam tepung.. Hehehe


3)Ketiak Basah
Ketiak jenis ni tak berlaku masa banjir...walaupun dalam kategori basah..ia tak berlaku pada musim hujan atau semasa berenang.....ia berlaku semasa musim panas dan ekon mati! :D



4)Ketiak Putih
Ketiak idaman wanita.... macam-macam petua nak dapatkan ketiak jenis ni.....bagi aku senang jer...sapu je bedak banyak-banyak..:D :D


5)Ketiak Berbau
Ketiak jenis ni memang mencabar iman di dada. Lagi-lagi ketika sembahyang berjemaah atau dalam LRT/komuter. Pergh.....tuan empunyer tu pulak tinggi macam galah..kite tersepit di bawah ketiaknya... Memang kompem..sampai je umah.. hilang selera makan!



6)Ketiak Wangi
Inila nikmat ketiak yang terbaik...... Definisi wangi ni berubah-ubah dari individu ke individu yang lain. Ade yang wangi baginya tetapi meloyakan bagi yang lain.... Tapi bagi aku...sembur je perfume banyak-banyak...hahaha


7)Ketiak Hangit
Ketiak jenis ni dikategorikan pelik dan ganjil. ini kerana kehangitannya berlaku bukan kerana terlebih lama menggoreng...tetapi tetibe je berlaku. Saintis Wacanaku cube mengkaji fenomena ajaib ini... tetapi masih lagi di jalan buntu.. Mungkin kene try jalan Kuching kot baru jumpe penyelesaian...:D


Ketiak anda dalam kategori mana?? Sapa jawab ketiak wangi dan putih...anda menipu diri sendiri..hahaha... Lalalala~~~

20 comments:

sArAh said...

haha.. kelakar la.. nice entry.. ;)

Myung Dae said...

HAHAHA , nice entry . =)

Jom Baca
http://myungdae92.blogspot.com

LennMommaChubby said...

ketiak aku jenis ketiak basah kott.... keng3...

F.A.R said...

ketiak jenis biase2 je kot..
xde sebarang jenis bauan dan kering..
hahahahaha...
kelakar la entry nie..
keep it up =D

~wani~ said...

ketiak oh ketiak..lalala~

Pembawa_Wacana said...

@sarah: macam biase...he he he

@Myung Dae: Tenkiu..:)

@LennMommaChubby: Uih...kene beli pengering tu..hehe

@F.A.R: Selongkar la blog ni..banyak lagi entry kelakar original dari aku..huhu

@~wani~: Dah jadi lagu...huhu

yuyu aziz said...

hahahha lawak r post ni tapi it's a good reminder in a cool way :)

Pembawa_Wacana said...

@yuyu: itu la style blog ni..:)

Nina Juliana said...

ishkkk.. yg no 2 tu.. memalukan....

Pembawa_Wacana said...

@Nina Juliana: hehe....

Ashraf[systemdown] said...

haha..xthu nk kategori yg mne..HAHA
nice entry :D

mizz pelangi said...

klu boys jnis ktiak bsah xper lg,lau yg girls,adesss..malu kowt..jenuh nk cover.. anyway nice entry! : )

shahrihan said...

nice entry..
kelakar giler..:D

Hanif said...

kategori xde bau ade x??

saiazuan said...

bwahahaha xD

Solihin Zubir said...

ketiak aku macho.. haha..

soooooour said...

<----ketiak suci....hahaha...

Mohamad Fitri said...

bhahahaa.
Entri kelakar gile. =D
Baik2, tak wangi dan tak putih.
Tapi sentiasa bersih dan tak berbau.
haha =D

BHAIHAQI COOL said...

Hahahaa~~ saya d katgori ketiak no 6 ~~ lalalaa~~ :D

Zarul Umbrella said...

perghh tapi si isteri akan suka bau ketiak suaminya,begitu juga sebaliknya

Ping your blog