Saturday, January 8, 2011

Raja Lawak...Musim ke Berape ek?? AKU LUPER!!! :D



AKU LUPER!!!! Hahahahaha...ni la trademark baru yang mungkin akan mengalahkan trademark yang dulu2 seperti "Lu pikirla sendiri..." atau "I'm sorry..." atau "Mesti marey!!"... Trademark ni dibuat oleh peserta Raja Lawak yang bernama Nazmi... Ce tengok..Ce tengok..:)

Korang boleh tengok video die dalam youtube di link ni ---> SINI

Haa...dah tengok ker? Bagi aku die ade potensi....tapi takut episod pertame je lawak gini... harap-harap die ok lagi untuk minggu depan... Muke die pun dah macam David Teoh..hahaha Aku gelak sampai berair mate dowh!! Campor dengan si Johan dan Zizan tambah buat kelakar dengan trademark AKU LUPER tu....memang kene la....tambah lagi si Afdlin Shauki pun menambah-nambah lagi pasal AKU LUPER....hahahahahaha.. siyes bes aku tengok raja lawak ni...tak macam tahun lepas... duh~~

Starting agak sedih..sebab pihak krew Raja Lawak mememorikan Allahyarham Din Beramboi dan pemergian Bob Lokman dari Raja Lawak.... Tapi overall memang ok....Raja Lawak musim.....musim.... musim ke berape erk? AKU LUPER!!! :D :D :D...


Tak kisah la musim ke beraper...tapi memang bes....gudlak untuk sume peserta.... dan gudlak untuk si pemunya trademark nih..ape namenyer dah.....AKU LUPER!!!!! Hahahahaha....

3 comments:

miSs Zie said...

best ke rja lawak musim ni??yg musim lps pn xtgk sgt..huhuhu

Pembawa_Wacana said...

miSs Zie: setakat ni..best! musim lepas ade jugak yg bes..tapi tersingkir awal...lepas tu terus jadi kurang bes..:)

NiK iMaN a.k.a NiCkiLiCouS! said...

haha.lawak glew yg nie..sket perot kawe...aku luperr!! hahaha :D