Thursday, January 13, 2011

Segmen Baru Lagi...Kuiz Mesra Blogger..:D :D

Entry ni adalah entry melekat...Jika mau tau update..sile scroll ke bawah...:)

H
e he.....tetibe di malam hari ni, aku dapat idea baru..(rase2 la.....) Cite die cam ni...aku duduk ber blogwalking.....tetibe la kan...ade batu hinggap kat atas kpale aku... aku ingatkan batu nisan ke...batu lesung ke....rupe-rupenyer... teeeeetttt!!! aku tipu korang jer...:D Takde ape-ape berlaku pun...just berblogwakling mcm biase.... entah macam mane aku dapat terfikir idea ni.. he he he


Idea nya cam ni tau.... aku tak tau la dapat sambutan ke tak...kalau takde..aku lupekan je...kalo ade..dan banyak..... aku akan teruskan..tak salah mencube kan...:) Gini ideanya... aku perlukan pertolongan dari sume rakan-rakan blogger yang lain... ia berdasarkan teka-teki. Teka-teki yang akan aku buat ni...melibatkan follower-follower aku... Aku akan tanya dalam entry yang akan datang..(Jika ada sambutan la kan...) tentang satu soalan...di mana jawapannya adalah si pemilik satu blog follower aku. Aku akan bagi sedikit hint berdasarkan kreativiti aku la..dari situ korang akan dapat jawapannya....

Jawapan itu korang yang akan jawab...si empunya blog yang jadi jawapan tadi pun boleh nak jawab...jika die yakin yang soalan tu jawapannya adalah die sendiri..kalo salah malu nanti..:) Dan pemenang teka-teki akan mendapat mendapat banyak faedahnya... pertama...aku akan folo blog korang...(hehe...poyo macam artis plak..:p) yang kedua..aku akan promote blog korang di satu entri secare sukarela.... dan yang ketigenyer... aku akan senaraikan blog si pemenang tu di blog list aku. Yang mane ade banner...akan aku letakkan secare sukarela di blog aku..:D


Syarat penyertaan pulak.....senang jer....jadi follower aku....:D :D.. Ok kawan-kawan.... macam mane? Ada setuju? Jika korang tertarik ingin join segmen aku ni...sile tinggalkan komen di entry ni tande korang ingin join.. Dan jugak...jika ingin join tu..sile-sile la jadi follower aku.... akan aku sediakan soalan untuk segmen ni berdasarkan follower aku nanti....:)

Aku menantikan feedback korang.. harap dapat feedback... nak bagi hadiah..takde BE lagi la..hehehe Oh..lupe nak bagitau... segmen ini akan aku namakan Kuiz Mesra Blogger...:D :D Aku dah blur la pasal name nih....tapi tu la... niat aku nak berkenalan dengan follower aku dengan lebih mesra dan dapat menjadi kawan bukan setakat di dunia blog ni jer...:)

Ok...tu jer....:) Aku menantikan komen-komen kalian....

12 comments:

DIRIKU said...

ok je..:D

kghie said...

wahhhhh....cepat2 tanye soalan...nk join nih...hehehe...

hans said...

wah
cam susah2 jer nih
hohoho

sArAh said...

agak menarik.. hee~

kayuburuk said...

ok...nmpk agak menarik...
aku on je bro..
ehehhehe

khayla fadwah said...

mcm best walaupon xphm sgt..haha~

Pembawa_Wacana said...

All: waah~~ Tenkiu2...akan dilaksanakan selepas ni..:) Ade lagi yg berminat tak? :) :)

Ujang9897 said...

blasah jer..kasi la hadiah sikit..hehe..

wei nie aku tag ko..yana buat

http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/saya-nak-hadiah-hari-lahir-dari-yanamib.html

Sunah Mohammad said...

cam best~

sakinah88 said...

kreatif....saya angkat tangan tanda sokongg=)

tahlerr said...

wah..macam menarik la..nak join jugak la...heheh...

azrijohan said...

interesting:)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785