Friday, January 28, 2011

Artis Melampau...

Tengok kejap dah ler....gambar hiasan je kot..:D

Siapakah artis melampau tu? Saje je bagi gempak..hahaha. Kepada lelaki-lelaki....baru habis dengar khutbah kot... si gadis-gadis...udah ler tu... yang bekerja hari ni kompem masuk lambat kan... yang belajar 'U' mesti tengah packing barang nak balik umah... cuti dah stat. :D
Jangan la muncung....ni pun sebab kopiah tak tanggal lagi...maklum ler..baru balik masjid. Dengan hati yang tengah suci dan ikhlas ni... ingin aku ucapkan terimakasih kepada seseorang.... Kenaper aku nak ucap terima kasih ek? Haaa...yang itu korang nak tau kan..hahaha. Sebab dier....korang boleh tengok header aku....atau lebih senang gambar ni..

Smart dowh..hahaha

Haa....ASK telah buat header kat aku secara sukarela.....nice dan coooOOOool.... Entry ni saje je nak bagi tajuk macam tu...he he he. Tapi sebenarnya untuk ASK yang telah berjasa membuat header aku yang pertama..:D Thanx bro....very nice header..

Yang kelakarnya...die tanye aku pasal motto blog aku... AKU LUPER yang aku takde motto!! Uih....Dahsyaaaaaat!!! Dahsyat sebab aku takde motto....[bukan motor..motto] Jadi on the spot aku pikir...tup tup keluar la motto tu... Mule-mule terbayang "Aku menang moto"....pastu terbayang simbol Motorola.... :D


Akhirnya aku dapat jugak motto yang sesuai..."Santai Berceloteh, Gelak Bersama".. hahaha. Tapi oleh kerana memang itula tujuan blog aku ni wujud buat kali kedua.. untuk bersantai sambil menimba ilmu....:)

Kewujudan pertama kerana aku nak tolong kakak aku menjual kek lapis nya.. Tapi oleh kerana sebab musabab yang tidak dapat dielakkan....maka tak jadi la..tu yang lame blog ni bersawang... Sekarang...blog ini kembali bernafas... dah hampir sebulan setengah dah dengan rentak baru...dan ditambah pula dengan header pertama aku... :D

So, sesape yang blogger baru yang nak header tu...boleh la cube bertanye dengan ASK.. Aku ni kire baru la kan...hehehe. Buat header pun tak pandai beb..... :D. Nak masuk pertandingan header tercantik Bro Ben pun dah lepas.. harap-harap Nuffnang buat la pertandingan header..hahaha.

Terima kasih ASK....:D

8 comments:

efa said...

eceh nice new header heehe :)

Yuny Khoo said...

gambar 1st tu mmg tak boleh blahh..mmg lawak.. :D

Pembawa_Wacana said...

@efa: Hehe..tenkiu..:)

@Yuny Khoo: Hahaha...

najwa's said...

hehehe :P gatai tul gmbar atas tu..

RaNiA said...

ok la tue dpt header free...hehehe..tak payah pening2 nak buat dh...

eka said...

nabil & wangi . lalalaa

AliaJustea said...

moto yang penuh makna :)

Ask said...

Salam..
My Pleasure.. =)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785