Tuesday, January 18, 2011

Aku Jumpa Kembar Juliana Evans !!


Percaye atau tidak.... aku terjumpa kembar Juliana Evans hari ni!! Dah la jumpa kat UPM jek... Memang terkejut aku tadi...nasib baik tak pegi mintak autograf...hahaha.


Gini citer nyer...aku jalan-jalan pegi ke makmal untuk aku punyer Master... Sampai je kat lab tu... Aku terserempak dengan seorang gadis...die tengah posing buat ape tah...tak pasti... aku tegur la kan... die tak dengar kot..die buat tak tahu jer... Mase die pusing nak balik kolej kot..aku lihat la wajah dier.. Pergh!! Juliana Evans! Tengok nih...

Siap sempat edit gambar lagi....he he he... Aku jumpe kat makmal Beautiful Nara tadi..:D :D
Aku terbace situ sebenarnye..hehehe. Nak lagi gambar dier? Ni haa...


Nak tengok lagi banyak gambar dan info pasal kembar Juliana Evans ni...pegi la godek site tu... hehe...

P/S: Juliana bukan kawan aku...Jangan datang reporter sudah..:D :D

14 comments:

Ujang9897 said...

awek zizan tue wei..

Pembawa_Wacana said...

@Ujang9897: Tu sebab aku jumpe...awek org pantai timur..hehehe

Nur said...

awek zizan ke?owh

nazrul ashraff said...

haha..always cun plus vogue..

tomatokering :) said...

hoho , sma gak r . huhu

En.Perghh said...

Aik... ade en3 pasal awek ku ju??*muke xbersalah*

abadi romeo said...

alamak macam awek lama ku..yang ke berapa eeeerk...?lupa..nanti tanggal kasut nak kira jari kaki...

10jarijemari said...

pergghh! biar betik!

SizZLing SuZai said...

wwahhhh..CUN nyerr..srius ^^

Ameh Wahab said...

hehehe...cm cantik dr Juliana je... =)

Rahmad said...

waa..hampir sama la..

mungkin banyak dh org minta autograft sma dia ni..

saiazuan said...

comei ~_~

hyemynameisrasyid said...

hehe.,mmg minat juliana evans ni.,kan?
hehe

-Alahai~

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

shaye suke juliana evans..