Saturday, January 1, 2011

Salam 2011....Entry Permulaan Untuk Tahun Baru


Assalamualaikum dan salam sejahtersa aku ucap kat sume.... Hari ni...1 Januari 2011.. aku ingin mengisytiharkan.....bahawa........tarikh........bulan Hijrah pada hari ini....telah ditetapkan..... jatuh kepada.... 26 Muharram 1432..... Sekian.....

Bahahahahaha.... boleh jadi pengutus mohon besao Raje-Raje tak?? Tak kisah la Raja mane pun...Rajagopal ker... Rajawali ker..ngeh ngeh... Mate aku baru dapat celik dengan luasnyer ni... lepas Subuh (wajib oOOoo...kalo tak terbangun pun wajib qada'..) tadi terus sambung titow... ngantuk... semalam pegi I-City kat Seksyen 7 Shah Alam...tengok dooOOooom DaaaaAAaaamm DooOOom sikit.. (Sampai demam-demam pun tak jadi demam..hahaha)


Pokok tak cukup baja..

R
amai giler orang kat sane... yang gambar-gambar ni sume bukan yang semalam..ade amik gambar..malas nak upload..huhuhu.... Sume bawak family masing-masing...sampai nenek pun ade gak...jalan-jalan sambil bawak tongkat.. baby pun ader... memang penuh la semalam.. Sape-sape yang pegi I-City jugak tu.. korang mesti dah terjumpe aku nih... ala...yang beli air soya semalam..( macam aku sorang je beli air tu..hahaha) Ermm....firework die lame jugak...besh... Suke tengok wajah orang kesayangan (my isteri ler...) hepi-hepi.... hihihi Sampai aku lupe due perkare penting nak dibuat semalam... lupe yang aku ni tak makan malam lagi (gerak awal sebab takut jemmm...tapi jemm jugak) ...dan lupe yang aku nak terkencing..( siyes dowh...luper...hahaha)



Overall puas hati...dengan pokok lip lap lip lap....dengan kat atas ade DooOomm Daamm ( bukan damn tau,,,Daaammm) Doomm..memang terbaek untuk bawak orang umah menghilangkan rase borim.... Yang penting....jangan ade niat lain...say NO to maksiat!!



Ok lah....Zohor dah masuk..(masuk ikut pintu umah..Encik Zohor b. Ahmad daa..he he) Kene layan die plak nih.. Semoge 2011 membawa kebahagiaan dan kegemilangan kat kite sume... Selalu baiki diri utk jadi yang lebih baik dan......jangan tahan kencing!! Jadi batu karang woOOoo.... Huhuhu..

8 comments:

kai azmier said...

selamat tahun baru! semoga tahun ini lebih baik dari tahun2 yang sebelum nyer ye.. =)

HonEyBuNNy said...

salam tahun baru....

lynn angel said...

Salam ziarah.. Happy New Year!! All the best!! :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

yer betul tu
bila bulan 10 mula laa byk baby comel dibuang
Saya Blogger TERENGGANU
MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

THE LEKAT LEKIT STORY said...

selamat tahun baru... entri yg buat enjoy baca

Mohamadazhan hjDesa said...

salam tahun baru :)

eiysya zasya's said...

jeles2.. nak tgk lampu lip lap jugakk.. hoho~

p/s: karangan pertama 2011

nelly said...

Best nyaa ! !

Selamat tahun baru

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785