Saturday, January 15, 2011

Segmen : BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??

Balik je dari kursus pengurusan jenazah yang diberi name "Jom Masuk Kubor"... Aku terus menghadap pc ni.....nak buat entry baru untuk segmen Bro Ben..huhuhu. Petang ni ade lagi..praktikal pulak. Okeh...pertame kali aku membloging mase tahun 2009.. tak hingat dah bile...tapi mase tu la wujudnya blog ni. Time tu aku buat just for fun jer...nak tolong kakak aku jual kek sarawak. Lepas tu aku dah tak aktif sangat dah... Sekarang ni baru ade mase untuk berblogging..dicampor dengan ade sifu pasal blogging ni..sifu aku adalah si Ujang9897.

Pahit getir aku pasal blog ni takde sangat lagi....sebab aku ni dikire blogger baru jugak la kan... Aktif baru je dalam 3 minggu kot.. Dan akan kekal aktif..:) Aku tak pasti ade ke tak yang tidak suka dengan care penulisan aku di blog ni..(mesti ade kan...) tapi ni la care aku... penulisan santai..tapi cube menyampaikan mesej yang boleh membantu masyarakat setempat...:)

Blogger pertame yang meninggalkan komen ni...aku pun dah tak hingat dah.. aku komen sendiri kot..:D :D. Mase tu tak reti ape-ape pun pasal blog nih.... hehehe. Aku dapat semangat kembali untuk berblogging ni disebabkan aku rase ni la saluran yang tepat untuk aku berkongsi pendapat...berkongsi cerite dan jugak idea-idea ciput aku... nak luah kat tempat lain kene ade banyak syarat-syarat...Jadi di sini la aku bebas nak luahkan idea-idea aku... (sesape nak amik, jangan lupe refer kat aku balik..;D) Orang yang memotivasikan aku adalah tak lain dan tak bukan isteri aku...:D

Nasihat untuk blogger baru cam aku ni.... berusaha la....kene gigih dan tekun...idea tu luahkan jer walaupun korang rase ianya sebesar ciput.. Same jugak macam aku...aku letak je ape-ape idea yang sempat aku tulis kat blog nih..ade jugak yang hilang begitu saje..mase kursus tadi banyak giler idea...sekarang dah luper!! AKU LUPER ape idea tadi!!! :D :D.

Blog paling terkini aku follow ek..erm... blog ni... neni izazi sebab blog ni pun baru jugak..... dan isinya pun menarik..(sikit je baru...) dan yang paling aku suke dan terharu adalah... blog aku je dalam blog list dier..:D :D (terharu siihh....:D)

Ok la...tu je untuk hari ni..lepas ni nak g kursus pulak... sesape yang bace ni..bace la entri yang lain-lain... gerenti..anda mesti ketawe dan mendapat ilmu...:D

2 comments:

Novelgurl said...

salam singgh dri blog EN.BA =)

Lulu caldina said...

yeah...semoga terus maju jaya dalam dunia blog...

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785