Friday, January 28, 2011

Justin Bieber Tak Suka Minum Kopi??

Justin Bieber ada call aku ari tu...dier cakap ape tah...aku balas balik dengan bahase Kelantan aku jer... Dier macam paham pada mulenye....pastu terus letak...Hahaha... Ok tak citer tipu aku tu? Tipu-tipu lagi...hehehe.

Sebenarnya Si Justin tu tak de kene mengena pon.... saje je buat gempak... Tapi entry ni pasal kopi la... Bermacam-macam kopi kat Malaysia nih.... haaa....Aku suka sangat buat list bagi kat korang..Ni la list nya...

Kopi Radix
Kopi ni memang femes......sedap....berkhasiat..tambah power..he he he Tapi rase dier memang bes... Aku penah try....lecturer aku belanjer..die suke minum Radix..


Kopi Jantan
Kopi ni sebenarnya jantan je boleh minum..tapi selepas berlaku gempa bumi di Utopia..maka pempuan pun boleh la minum..Ok tak tipu sikit gitu..huhuhu



Kopiko
Ni kopi spesel sikit....kopi yang berketul-ketul dandibalut dengan plastik siap-siap..yang len kene minum slow-slow...yang ni kemam..:D



Kopi O


Bukan yang tu!!


Haa....yang ni la maksud aku....baru spesel..:D Tapi aku sokong kumpulan kopio terkeluar minggu ni... Sebab memang tak lawak..... Mungkin depa boleh jadi pelakon...tapi pelawak...kurang sesuai.. Dan inila tujuan utama aku buat entri ni..hahaha. jauh tak melalut aku punyer entri.... Tak kisah la kan... janji korang jugak yang boleh release tension... Lagipun modal cerite tengah kurang ni..:D

Okeh.... maner-maner kopi yang lain....jangan kecik ati....sebab tema lagu aku dulu pun lagu Cerita Kedai Kopi...sekarang aku buang sebab takut ade yang muak duk dengar lagu same jer kan... Dengan itu...aku letak la link lagu tu balik di entry ni... semoga terhibur..:D


video

11 comments:

Siti Fatimah Fuzz said...

takkan disebabkan Justin tak suka minum kopi, aku pun turut serta tak suka minum kopi??no no....orang lain takkan mampu mengubah diri aku....aku suka minum kopi or tak suka, itu atas diri aku sendiri...bukan ikut org...

Pembawa_Wacana said...

Err....cik siti fatimah...dah bace ke belum ...:)

Siti Fatimah Fuzz said...

alamak...malu2.....lps post bru bca...hehe

Pembawa_Wacana said...

Ish3... takpe2... len kali kene bace dulu..hihihi

Siti Fatimah Fuzz said...

ala, excited baca tajuk entry..terus post comment...hahahah...

Pembawa_Wacana said...

hahahaha......

neni izazi said...

saya xsuka minum teh....

s.y.a.r.q said...

nk tambag lagi satu..Kopi janda satu bang!! har har har :p

RaNiA said...

hanya mampu minum coffeemix..30 sachets baru RM8.++...;p

armouris said...

lagi info tentang buang toksin di SIHAT SELALU - Koyok Kaki Buang Toksin

Pembawa_Wacana said...

@neni: pulak dah...hadoi..hahaha

@s.y.a.r.q: Oh..lupe yang tu..hehehe

@Rania: Sedap kan....ok la tu...save! :D

@armouris: Nanti aku singgah..