Saturday, January 15, 2011

Kuiz Mesra Blogger Siri Pertama..:)

Sticky Post.... Scroll jika nak tau entry terbaru....

Oleh kerana ramai yang ingin join...aku buat jugak la kuiz ni..;) Ingat..ini cuma kuiz untuk merapatkan lagi hubungan antara blogger.....Boleh kenal dengan lebih mendalam lagi antara satu sama lain...;) Sebelum tu...nak ulang syarat-syarat kuiz mesra blogger ni.......

1) Mesti jadi follower aku..;)
2) Jawab soalan yang diberikan.....
3) Buat entri ringkas bertajuk "KUIZ MESRA BLOGGER BERSAMA PEMBAWA WACANA" dan letak banner ni...
4) Tag 1 rakan anda...nak tag ramai-ramai pun boleh..;)
5) letak link korang di komen entry ni.... (Jika buat entri..)

hadiah seperti yang telah diberitahu di SINI

Ok..untuk permulaan soalan...berbunyi begini...

1) Siapakah yang berasal dari Kota Bharu ?
A) Aliaa Mizan
B) Mahirah Kamal
C) AdamXis
D) Nurul Amalina Hassan


2) Siapakah yang berasal dari Sepang?

A) Aliaa Mizan
B) Mahirah Kamal
C) AdamXis
D) Nurul Amalina Hassan


Hint: Sumenyer follower aku...:) Nak tau...cek la..hihihi Tak pun teke-teke jer

Jika ramai yang menjawab secara betul dan melengkapi syarat.... akan diundi secara rawak menggunakan random.org...:) Selamat menjawab.......

Tarikh tutup...... akan diumum kemudian....:)

10 comments:

DIRIKU said...

saya join!!

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/01/kuiz-mesra-blogger-bersama-pembawa.html

pucheh said...

Cube nasib..hehe
http://pucheh07.blogspot.com/2011/01/kuiz-mesra-blogger-bersama-pembawa.html

Cik Seri Darling said...

salam,

bro, dgn jayanya terjah dan join contest bro.. setelah di tagged oleh pucheh ;P

http://selamberjer.blogspot.com/2011/01/kuiz-mesra-blogger-bersama-pembawa.html

YAYA AZURA said...

yaya join!!!

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/01/kuiz-mesra-blogger-bersama-pembawa.html

aen mardhiah said...

join my first contest

~..Smiling Angel..~ said...

saya dh follow blog anda!! n join the quiz

http://pariparitersenyumlagi.blogspot.com/2011/01/kuiz-mesra-blogger-bersama-pembaca.html

aDisH.sHidA said...

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/01/kuiz-mesra-blogger-bersama-pembawa.html

shida kena tag n dh jwb kuiz ni...:)

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/01/kuiz-mesra-blogger-bersama-pembawa.html

saya join

tahlerr said...

saya join....

http://kisahkuygbenar.blogspot.com/2011/01/kuiz-mesra-blogger-bersama-pembawa.html

Nursyahida Daud said...

salam...Scha join jugak...! saje boring2...
harap betul la men hentam je nie..heheh

http://nursyahida-thisisme.blogspot.com

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785