Tuesday, February 1, 2011

Jom join Churp Churp!


Bagi pengguna facebook atau tweeter... inilah peluang korang nak dapatkan sedikit pendapatan sampingan... Bukan direct selling nih... tapi satu peuang nak dapatkan pendapatan selain dari iklan Nuffnang. Ia dinamakan ChurpChurp!!

Jangan risau....ChurpChurp memang selari dengan Nuffnang. Korang jangan risau pasal status Gliterrati akan hilang atau tidak.. memang ChurpChurp adalah salah satu geng dengan Nuffnang. boleh dikatakan peluang kedua korang nak dapatkan side income.


Caranya mudah saja... korang perlu ada akaun facebook atau tweeter atau kedua-duanya sekali. Sebab nak daftar senang jer... nak tau macam mane nak daftar...klik la SINI. Tapi aku pun dah dapat sedikit pendapatan dari ChurpChurp. Memang berbaloi-baloi.. sebab korang cuma share kan iklan yang ChurpChurp suruh dan biarkan je...macam korang tahan perangkap nak tangkap burung la kan... korang setting...pasang di satu tempat....dan tunggu dapat ke tak..:D Tak rugi kan?

So, ape lagi....klik la SINI untuk mendaftar... Cepat! Cepat! Sebelum terlambat... sekarang ada 8 iklan menunggu!!

7 comments:

najwa's said...

owh, ni untuk fesbuk n tweeter je ke?

Pembawa_Wacana said...

@najwa: Tak pasti..tapi setau aku..memang ni gune akaun fb dan tweeter...saluran untuk mengiklankannya...boleh gune banyak saluran.

masterfaiz.com said...

ok..dah join..masyuk la ko ek..haha

UPDATED
Anger in Egypt | Berharap Pada Al-Mahdi

Pembawa_Wacana said...

@masterfaiz: mane ade masyuk...sikit jer..haha

Myvitrd said...

memang terbukti churpchurp boleh dapat duit.. buktinya di blog redmummy income 15K bulan Januari 2011

share entri sini http://www.myvitrd.com/2011/02/ambil-peluang-buat-duit-melalui.html

Zuewairy said...

br join..

btw follow kamo
1001.. cantik kan no neh:)

Myung Dae said...

HAHAHAAAHAHA. cm best ni . nak join lah .baru je buat twitter .