Wednesday, February 23, 2011

Ben Ashaari vs Ujang...

Sekarang aku pun nak bukak segmen la kan..hahahha. Segmen aku ni khas untuk Bro Ben dan Ujang jer... Siapa menang dapat Heliza...hehehe.

Takde lah...melawak jer....aku suke tengok depa berdua ni.. dah macam abang dengan adik dah... ujang dah macam jumpa abang kandung yang dah terpisah lame dah... Macam terjumpa di alam blog ni seperti dah masuk dalam rancangan jejak kasih dah.. he he he.

Tapi hubungan intim mereka diuji dengan kehadiran si Heliza nih... Dua-dua "minat" si Heliza.... hahaha. Aku nak join boleh tak bro ben dan ujang? Suke tengok depa bergaduh suke-suke untuk dapatkan Heliza di alam mimpi masing-masing...

Bukan aper.... aku paham depa tu saje je mencetuskan kontroversi gurauan....tu sekadar gurauan di alam blog jer.. Takde ape-ape pun... Tapi tak sangka si Ujang ni dah jadi femes amos dah... Teruskan la Jang... Tapi aku tak puas hati satu ler ngan ko... asal tak ajak aku pegi gathering blogger? Huhuhu.... Vlog pun ko tak ajak...

Tak kisah la....time tu pun aku bizi jugak.... sekarang pun masih bizi... Futsal dah lepas.... Dikir Barat la pulak... aku punyer master dah tah ke mana...huuuhu.. Tapi aku tekad nak go back on the track balik! Yeah!

5 comments:

apezs shah said...

hahahaahahahaha ngatkan pasal ape lah tadi kan..;)

ijam ismail said...

hahahaha
=D


COME VISIT MY BLOG~~

Ujang9897 said...

hahaaha...lepak kan aku ada ajak..

yg vlog tu pun last minit.., aku igt aku dgn bro ben jer ada...

Farhana Sahri said...

hahaha....mcm dh knl lame je dorg kn

BRO_MONDAY said...

bro wacana : ('',) entry ikhlas dari hati ni...ai laik dis so mac..koh koh koh



p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "Panas + TAK PUAS HATI !!!"