Wednesday, February 23, 2011

Sejauh Mana Persahabatan Antara Blogger

Aku join segmen Bro Framestone ni bukan aper...sebab segmen dier nak kredit kat sahabat kita, si Kyerull yang mengalami kemalangan dan sekarang berada di HKL. Sape nak join klik SINI

Persahabatan antara blogger ada macam-macam.... ada yang bersahabat sebab nak traffic jer.... ada sebab nak populariti.... ada jugak sebab nak cari kawan....

Aku prefer nak cari kawan.... sebab kawan adalah segala-galanya...maksud aku melebihi dari traffic...melebihi dari duit... Lagipun bila dah jadi kawan yang sebenar...kompem automatik dapat traffic dan duit untuk blog kan?

Ok lah....aku terpaksa buat entri pendek jer...mata dah layu ni..mengantuk.... Nak pegi tido dah...

3 comments:

s.y.a.r.q said...

takde kawan, mcm katak bawah tempurung. bosan hidup

Sunah Mohammad said...

betul tu ahse..kawan adalah segala-galanya...:) jadi, berkawan biar beribu-riban, ok? hehe..

Minggu Persahabatan Ke? :)

bun said...

tol
sokong sangat

kawan tarak,hidup tak cerie

Ping your blog