Thursday, February 24, 2011

TAHUKAH KORANG - Khasiat Budu Mengalahkan Ultraman

Siapa sangka....budu sebenarnya banyak khasiatnya... Tajuk memang tak leh blah kan..he he tapi sila jangan blah... bace dulu kalau nak tau khasiat budu ni....

Budu yang berasal dari negeri sebelah pantai timur Malaysia ini mendapat perhatian dan menjadi kajian para ahli pemakanan berkhasiat Jepun, Amerika Syarikat, Australia, New Zealand dan Jerman. Penemuan baru-baru ini membuktikan kandungan budu memiliki glutathione sebagai bahan antioksidan, mengeluarkan sisa toxic dan meningkatkan daya tahan tubuh (immune) yang dapat memerangi pelbagai penyakit merbahaya dan menghalang kanser......

Nak lagi? Kalau nak lagi...sila la ke SINI. Sebab aku baca ni dari blog ni jugak....:)
Ping your blog