Friday, February 25, 2011

VIP Datang Hari Ni....

Malam ni aku agak kesibukan sikit..... tak sempat update segmen-segmen aku... Hanya sempat update entri pantas cenggini jer.... Aku hari ni menjemput VIP Kehormat dari Kelantan.... Lebih dari pengarah movie-movie yang aku dah berlakon setakat ni... Orang yang aku sangat hormati.... Sape kah VIP tu?


Orangnya ialah.... emak isteriku.... mak mertua la senang citer....

Aku panggil Ummi.... same macam aku panggil mak aku...ummi gak. Bile dah panggilan same ni... susah gak kadang-kadang... Bile berbincang dengan wife tu..... selalu kene bagi spesifik ummi yang mane... hehe. Aku nanti nak buat makan kecil-kecilan di umah kat sini...nak ajak kedua-dua ummi nih.... Time tu la aku terfikir gak... kalau la aku menjerit, "Ummi.....". Agak-agak dua-dua menyahut kot...:D :D

Bagi aku.... ummi kita ni adalah VIP yang patut dilayan melebihi VIP lain dalam hidup kita... bukan setakat mak la...ayah pun same... sebab......kita ada seorang mak dan seorang ayah jer.... Tiada gantinya dalam hidup kita... So, jage la mereka ok... Aku nak sambung jadi usher untuk VIP aku nih...

1 comment:

senydream said...

yeah!..saya sokong akan entry awk ni..emak sebagai vip kite...:)