Thursday, February 3, 2011

Berjoging Di Dalam Dunia Blog...


Aku nak berjoging kat tempat joging petang ni...tapi ujan la pulak.... haih~~ tak jadi la gamaknya.. Maka aku berjoging la di dunia blog ni...joging punye joging... aku terjumpa satu tempat joging paling bes.... korang nak tau klik SINI.

Tu yang aku buat entry nih.... Atas permintaan dari pemilik laman tu... Nak tau name dier... kene la bukak link yang aku bagi tu... huhuhu.

Yang penting...ni bukan auto blogjogging... tapi hanya nak senangkan korang nak berjoging.. Aku join la kan... Nampak macam bes jer.. Mane tau traffic aku bertambah jer... Maklum la..traffic aku tak berapa stabil walaupun follower banyak...hahaha. Tu yang aku tak faham tu... tapi takpe...usaha tangga kejayaan..

Ok lah...hujan pun macam nak berhenti dah..aku mau joging! Real punyer joging...hehehe. Kalau berminat nak join.... klik SINI.

2 comments:

ijam ismail said...

HUHUHU...JOM BLOG JOGGING

shah-kayrul said...

dtg nak join jogging sama leh...

Ping your blog