Sunday, February 27, 2011

Gambar Teater Di Auditorium..

Ingat lagi tak teater yang aku bagitau kat korang sumer di entri lepas? Tak hingat?? Sape tak ingat atau tak bace lagi... boleh la pegi SINI..

Sekarang ni...aku nak kongsi dengan korang gambar-gambar yang diambil oleh kawan aku dengan kamera DSLR nyer.... memang terbaik.... tapi terpakse dikecilkan resolusinye kerana nak ringankan sikit....  Teater ni dilangsungkan di auditorium....memang hebat kan? Dah macam Bintang RTM dah kan? Ataupun Konsert Akademi Fantasia dah.... he he he

Tapi bukan di auditorium negara...yang dekat angkasapuri tu.... tapi di Auditorium Fakulti Kejuruteraan UPM..he he he. Ok lah... ini la gambar-gambar sedutan dari babak-babak teater itu... malam esok akan diadakan Malam Anugerah FESTIK di Panggung Percubaan UPM....Aku akan hadir ke sana!

Time Ni Dia Tengah Pening..





Sedikit Muzikal Drama...


Jumpa Kekasih Hati..Dalam Khayalan..

Buntu Membuat Keputusan

Hampir Membuat Keputusan Nak Bunuh Diri ke Tak..
Sedutan Awal...

Dengan Heroinnya...

Itu ler sedikit gambar-gambar yang dapat ditangkap semasa lakonan dibuat.... yang pentingnya.. mesej dari teater ni ialah... jangan memikirkan sangat benda-benda yang tak mampu manusia seperti kita fikirkan... benda-benda ghaib yang hanya Allah sahaja yang tahu....Kalau tak... kita akan keliru.....Keliru dengan hasutan syaitan dan nafsu jiwa manusia yang sememangnya tak mampu dijinakkan selain agama....:)

4 comments:

F.A.R said...

macam seronok je layan teater.
setakat nie belum pernah berpeluang nk tgk.
Insyaallah someday nnt nk tgk gak la.

gadis kepastian said...

wahh bestnya...gadis suka sangat law tgk teater nie....jd over xcited taw..hehehe

Pembawa_Wacana said...

F.A.R: Pegi la nanti... sebab memang bes...:)

gadis kepastian: Memang best..lagi-lagi penceritaan die best..

Wan Ahmad Izudean said...

cam best je..student upm tapi xpernah pun pegi tengok teater...hehe

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785