Friday, February 4, 2011

Ketiak ada Kutu...


Kutu memang ade kat ketiak jugak ke ek?? Setau aku ade dekat atas kepale jer... Tak penah lagi dengar kat ketiak pun ader..... Ni gara-gara si pengguna internet la ni.. terjadinya entri nih... Boleh die google pasal ketiak ada kutu...hahaha. Tak percaya tengok ni....


Tengok! Bersungguhnya dia mencari kutu di ketiak... ketiak sape la yang malang tu..hahahaha. Kalau betul ada kutu di ketiak...kene cek la der.. lepas ni ade la trend baru....duduk lepak-lepak di tangga umah mencari kutu di ketiak..:D :D

P/S: Jom join 1-st Giveaway dari aku di SINI.

12 comments:

aliefcmoi said...

hahahahaha..ada juga org cari mcm tu...tak sangka..bro,kalau bro rajin,dtg la singgah blog saya.bagi kritikan mmbina..mana tahu suatu hari nanti saya boleh jd blogger otai mcm bro..kalau bro sudi,,bro follow la blog saya..ada gak blogger otai menghiasi barisan follower aku..huhu..trima kasih bro..sila beri tunjuk ajar kat newbie mcm saya ni..jgn lupa singgah dan folow bro..trima kasih byk2.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

Pembawa_Wacana said...

@aliefcmoi: Insyaallah aku pegi melawat...:)

RaNiA said...

hah..jaga2..sila check ketiak anda ok...hahaha

Cik Miera said...

haha..pasni aktiviti baru la yg akan muncul
mencari kutu di ketiak..mana la tau bahayakan

lynda said...

hahahha...cam klakar gile cari kutu kat ketiak..:D

Pembawa_Wacana said...

@RaNiA: Cek di klinik..he he

@Cik Miera: Aktiviti santai jugak tuh..:D

@lynda: Memang kelakar..hahaha

aienz nawawi said...

haha . lawak je
mcm tu pun org cari yer
hehe

naqiah said...

maybe dy gatal ketiak kot.. dy terpk kutu.. gatal kepala.. kutu punya pasal kan.. hahaha

F.A.R said...

hahaha..
mesti dah xde keje lain nie agaknye..
tp xpe, shampoo kutu ade kt farmasi..

Farhana Sahri said...

aduyai...geli hati la...tp lau betul..mmg dhsyat la org tu

Adzriel AB said...

ha..ha.. tak senonoh betul..

Siti Aziz said...

masalah masalah...

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785