Tuesday, February 1, 2011

1000 sudah.........

Hari ni aku dengan penuh rendah diri ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada blogger yang sudi mengikuti blog wacanaku ni.... Jasa kalian amat aku hargai...sob...sob..[terharu nih]

Entry ni secara rasminya untuk follower ku yang ke-1000... Aku tak sangka dapat cecah angka seribu tu dalam mase 2 bulan aku aktif berblog.... Dari dua angka....jadi tiga angka.....dan sekarang empat angka..... terima kasih kepada follower sekalian.



Follower yang ke-1000 aku ialah..

adieyb

Maka aku ingin bagi award kat ko...


Terima la award dari aku ni dan semoga semakin sukses dalam dunia blog.... Aku juga ingin mengambil peluang ni untuk berterima kasih kepada yang banyak membantu aku dalam mencapai angka seribu tu....
Ujang9897
Bro Ben
Mata HaW
Sahabat Blogger

Ni la penggerak aku yang utama...pencetus semangat....penaik traffic.. sifu dan medan aku berblogwalking....terimakasih kalian...:)

6 comments:

adieyb said...

ye ke ? rase nye aku ke 1001 ? cube check betoi betoi .kalau betol best gak :D heheeee

Pembawa_Wacana said...

betul...dapat je 1000 terus aku print screen..

iekasub said...

tahniahh! :D

neni izazi said...

tahniah untuk anda berdua...

Ujang9897 said...

uik..hehe...terima kasih juga untuk pembawa wacana...oit..tak dpt lab ker

LennMommaChubby said...

Tahniah.... ^_^

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785