Friday, February 4, 2011

Bloglist Jom Bernakal


Aku rase aku cukup nakal untuk dilistkan sebagai geng budak nakal..hehe. Sape nak tengok senakal maner kitorang...klik la SINI

Ok... aku buat entri tak banyak...ade la dalam 4 @ 5 entri buat mase sekarang... Sikit je tu kan? Entri aku pulak banyak idea sendiri..cume kekadang jer aku copy entry orang lain untuk sebarkan maklumat berguna. Tu pun di backlink balik tau..

Aku ank masuk dalam senarai Budak Nakal Super Aktif...hahaha. Sebab aku suke minum super poweeer!!! :D :D

Tu jer kot....nak g KL....beli barang-barang.... lusa nak bali kampung..huhuhu

3 comments:

Lyssa Dollixious said...

best nyer ^^

KizZ said...

Wohooo..bEsh besh oh!

Jom sini,
Sebuah sajak buat mukabuku

! Encik Nakal ! said...

ahahahah~~power root satu


ok bro berehh~~~

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785