Sunday, February 20, 2011

The End

Akhirnya berakhir la kejohanan futsal Piala Datuk Hj. Suhaimi dengan jayanya petang tadi. Tahniah kepada yang menjadi pemenang IPT dan juger terbuka. Semua team mempersembahkan permainan yang hebat-hebat...meleleh air liur dibuatnya... Skill dah macam pemain antarabangsa dah...tapi wajah tetap macam orang Malaysia...hehehe.

Walaupun hari ni dibayangi kerisauan nak hujan...tetapi nasib baik tak ujan jugak....sempat habis majlis penutup kemudian baru ada ribut-ribut...huhuhu. Syukur alhamdulillah...tanpa izin-Nya memang tak jadi la kan... Jika kalian nak tahu..hadiah pemenang ialah duit tunai rm500....penginapan percutian di Natasya Resort selama 3 hari 2 malam... dapat kasut bola FIGOS setiap sorang... dapat hamper dari Natasya... hamper dari Nestle...dan hamper dari FIGOS... Dan jugak tidak lupa juga Piala dan medal! Banyak kan?? Semua yang hadir terkejut dengan hadiah tu... sebab ni anjuran pertama kali dari Kolej 10 berkenaan Futsal Open melibatkan orang luar. Timbalan Naib Canselor memuji usaha kami untuk mendidik para pelajar mengendalikan program besar seperti ini.


Aku pun turut samabelajar dalam program ni... penat pun ade... dah la serentak dengan pertandingan interkolej badminton antara kolej.. Tapi yang best nyer..Kolej 10 dapat Johan beb!! Hahaha... terbaek la K10!! :D

Akhir kata....aku mintak maaf pasal hanset tersilent... aku silent kan hanset sebab masa majlis penutupan tadi... aku dah ter miss Post Mortem!! Adeehhh~~ Sorry guys... salah aku tak perasan...tapi takde pape yang kritikal pun.. semuanya berjalan lancar dan teratur...Alhamdulillah...

Rasa terkilan jugak la tak dapat join Vlog blogger di Putrajaya... tapi takpe la...kerja lagi penting kan.. Malam ni ada dua pulak benda kene buat... masih lagi tak buat keputusan.. antara jadi coach dikir barat atau menghadiri pra tonton pasukan teater kolej aku nih... Kerja Felo bukan senang beb... kadang-kadang boleh pening jugak kepala nih..hahaha. tapi yang best dapat banyak pengalaman..Yezzza!!

2 comments:

ardinihumaira said...

;) pengalaman tu memang penting

Sunah Mohammad said...

takpe, gi Vlog lain kali pulok~