Tuesday, February 22, 2011

Pedang Pusakaku...

Aku hari ni telah dapat satu benda yang akan menukar seluruh sejarah hidup aku... Rupanya aku ada juga benda yang misteri....

Aku telah mendapat sebilah pedang pusaka.... Rupanya aku ada pusaka dari turun temurun... ini lah dia pedang itu....


Sangat tajam pedang ni... boleh la buat hiris limua nipis kan..hahahahaha. Ni la hadiah dari kak masmurni untuk aku sebab aku la orang bertuah yang menjadi orang bertuah membukak page nyer yang ke 40000....huhu. amat jauh lagi dengan aku punyer page...


Ok la.... ada meeting pulak dah... pastu ada training dikir barat lagi. Agak-agak sempat tak nak basuh budak ni dalam masa 3 hari?? Huuuu~~~

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785