Monday, February 21, 2011

Aku Dah Jadi Model!!


Siapa sangka....cempedak boleh digoreng..[bukan jadi nangka tau..] Siapa sangka pisang boleh berbuah sekali... [bukan dua kali].. Siapa sangka aku dah jadi model!! Hahahaha. Sape tak percaye?? Angkat kening kanan!

Aku tak menipu punyer.... takde tipu-tipu k.... sumenyer benar dari yang benar... aku ni hensem jugak rupenyer..haha. Yela kan...dapat jadi model kan...kompem la hensem..he he. Sape nak tengok angkat kening kanan lagi sekali!!

Okla...aku bagi link kat korang... ni webpage kawan aku. Die ni fotografer yang sedang meningkat naik. Gambarnya meletup sumernyer.... sape-sape model yang nak ambik photoshoot dengan dier...silakan la kontek dengan die dan maklumkanla name aku ni..he he he. Harga pun berpatutan... boleh nego-nego lagi..[ berbincang la tu maksudnya]

Sape nak tengok gambar aku jadi model...klik la SINI. Kalau ade yang nak tengok hasil kerja die pun... boleh klik SINI..... SINUN..... SINAN..... Memang terbaik.... gadis-gadis yang mane nak merasa jadi model tu....kontek la si kawan aku nih....kompem puas hati.

Gambar aku pun ada dalam sume link yang aku bagi tu... aku dah jadi model beb....hahaha. Model kahwin je la kan... gambar lepas akad nikah..hehehe. Aku tempah dengan die jugak untuk persandingan aku nanti.. Memang tak sabar nak jadi model buat kali kedua.. kali ni nak buat model pose ala-ala sakit perut lak..:D

Kepada saper-saper yang mencari jurugambar kahwin....atau jurugambar konvo..atau ape-ape sajelah berkenaan jurugambar...bolehla mencuba kawan aku ni... Layann~~ Zassss....:D

P/S: Gambar kat atas tu adalah gambar empunyer jurugambar..aku curik je ni.. hehehe

8 comments:

apezs shah said...

As Salam..

Laa suspended betol ajerk..
Model kawen utk diri upenya..
tapi malatop kedabomm.. haha..

Adzriel AB said...

yg penting yakin dgn diri sendiri hensem.. akak sokong.. he..he..

Intan Izzatul said...

cantik suma gmbr tu

Aqila Safuan said...

tehee . model . model model ?
okeh okeh . *apelah maksud komen akuu ni

BRO_MONDAY said...

bro wacana : wow!!! terbaik ni...('',) sib baik ai dah kawen, so xleh nak bukim bagi job kat kawan yu tu...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "Online Guna Hot Ticket Internet Hotlink"

shah-kayrul said...

selamat pagi..memang terror giler la photographer tue......meletop abis semua picture tue...

arep_lockermonth said...

untunglah jadi model!!hehe


arepnakbebel: alhamdulillah! TAK SANGKA!
arepnakbebel: lelaki Saksi isteri dibunuh anak sendiri? (KOSMO)

Syazwani Mazlan said...

http://syazwani30.blogspot.com/2011/02/1st-contest-dari-aku-gambar-pets-paling.html

jom join my contest ! gmbr pet plg comel :)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785