Monday, February 7, 2011

If I Have RM100~


Aku nak join jugak la...selepas di TAG oleh nenizazi... Cube jela kan... sape-sape nak join boleh klik SINI.
Die tanye apa aku nak buat dengan rm100..... hurmm......banyak aku nak buat sebenarnya.. tapi yang paling utama buat mase sekarang ialah...aku nak beli ni...

Buku outlet Asmaul Husna... sekeping dalam rm2 kot.. tapi aku nak beli ni banyak-banyak untuk dijadikan salah satu bende aku nak bagi kat rombongan pengantin perempuan nanti.. Aku sekarang tengah planning nak bersanding.... Jadi....bende ni la aku nak beli sekarang... kalau dapat memang lega sikit bajet sanding aku..huhu.

Aku nak TAG sape ek..... hmmm....aku TAG mereka lah....

2 comments:

farasakura said...

PW...
jangan lupe jemput yerr...hikhik

farasakura said...

PW...
jangan lupe jemput yerr...hikhik

Ping your blog