Friday, August 5, 2011

Aku call Sinar FM sebab....

Mungkin ramai yang dah dengar citer nie.....Tapi aku nak share jugak....sebab best jugak la buat release tension... Aku dapat citer nie dari member aku.... Boleh lak buat lawak dekat dier punyer status....ha ha ha.... Aku panjangkan jadi dialog citer..... Layan la kalau nak gelak yer..... Tajuk citer nie..."Aku Call Sinar FM"... Dialog nie berlaku pada pukul 6.00 petang..... Dialog antara Ujang dengan DJ Halim... Ujang telefon dari Bangi....

Ujang: Moshi Moshi...

Halim: Erk....Assalamualaikum....

Ujang: Waalaikumussalam..he he... Bang Halim! Saya nak buat permintaan la...

Halim: Oh... Boleh saya bantu.... anda sekarang nie bercakap secara siaran langsung di Sinar FM...

Ujang: Tapi...boleh ke bang.....

Halim: saya akan cuba bantu sedara.... Jangan risau.... pihak krew Sinar FM akan cuba membantu sedaya mungkin....

Ujang: Ermmm..... Saya nak buat permintaan yang mungkin ramai yang setuju dengan permintaan saya nie bang Halim...

Halim: Apa ya? Buat suspen jer...

Ujang: Saya nak request......Boleh tolong pasang azan maghrib tak.... Dah tak sabar nak berbukak puasa nie.... Tak tahan dah nie bang Halim...TOLONG!!

Halim: Giler!

P/S: Sekadar perkongsian....

12 comments:

ninie_azriena said...

haha..cute je permintaan dia..
speachless dj tu :)

man yusoef said...

haha...dem jek ujang tu...HAHAHA..grr, aku ingt ape la tadi..haha

Far8 budak baik said...

hahahahahaha seyes kelaka...
adoyaiii..tak jadi nk ketut tadi..
hahahahaha grrrrr =)

Cikewi said...

ini cerita betul ke? klaka la.. :)

Ariffin Khomeini said...

hahaha, damn klakar. Klau aq jadi Halim, aq reply: saya xnak pasang azan maghrib untuk hari ini. Biar awak puasa 24 hour

TeAqArH said...

alah ujang..tunggu azan zohor je...okeh x??

aimie amalina said...

hahhahahaha
adehhh
nak buat gak lah!

adlina said...

haha slumber giler mamat tu..

ErnieFaizal Siti said...

ujang memanglah ujang..hahaha..

RaNiA said...

hahaha..memang giler...

Isteri Encek Bard said...

hihihihihihi Ujang

Ujang9897 said...

kisah benar ni..tp aku kol hotfm la