Thursday, August 25, 2011

Bila Perempuan Beli Tudung Ditemani Si Lelaki...

Kalau time nak raya nie....biasanya si gadis-gadis atau perempuan akan mencari tudung baru..... Maka si gadis-gadis nie komfem la berwajah seperti ini......


Bila dah dapat beli tudung baru......Dah ada yang berkenan di hati.... Maka semakin ceria la depa semua nie....Sampai ada jugak yang terjua nak pakai terus time tu jugak.....  Gembira macam nie...


Tapi.....si lelaki pun kene pegi jugak kadang-kadang....sebab menemani girlfriend atau isteri pegi beli tudung baru tuu..... Maka si lelaki kebiasaannya akan cuba menemani sebaik mungkin....Tapi kalau dah lama sangat duk memilih tu....Macam ni la jadinya.....


Bila dah tunggu berjam-jam tak habis-habis lagi si girlfriend atau isteri duk try tudung.... Maka lama-kelamaan jadi la gini.....


Betul tak ? he he he.... Kalau ada boyfriend korang yang bersemangat jer time macam nie.... Ermmm... Tunggu je la korang kahwin.... Nanti tau la nanti langit tinggi ke rendah....ha ha ha.... Tunjuk jer sikap sebenar... Tak salah pun...Memang lumrah lelaki macam nie...:)

P/S: Buat gini baru si gadis tu cepat sikit shopping...ha ha ha

16 comments:

eqhaZIN said...

kalo ak, xderpon dier nk temnkn.dier kata g la ngn mmb awk tuh.oh kuciwa~ haha.

cx's said...

mcm2 kan.

dylla fadzil 小草莓 said...

haha exactly! i setuju. tapi kalau lelaki yg jenis gila shopping, sgt jarang la jadi cmtu haha sbb kdg2 dorg pilih shirts atau jeans laaagi lamaa *yawn*

mr.dinie said...

stuju sngat2 ngan entri ni..hehe

akoo pae said...

haha ksimpulannye jgn bwk laki g shoping.
=p

Nabila Huda said...

ish3. x lama pun. paling lama 5 jam je shopping. x de hal lah..hehe

siti ika said...

kekekeke.. *terasa*..

lieynanilaz said...

hahaha....memang bila dah berkahwin suami malas atau terpaksa jerk untuk temankan isteri...jemu menuggu..hheh..

pena rozie said...

dah biase tengok. h...hi...hi...

Akito Boron said...

haha. mmg bosan tunggu awek beli tudung. berjam-jam tunggunye. ini la akibatnye

HanNis SaNia said...

hahahahah bf sy slu takut bila ajak teman shopping tp dia teman gk la.. cumanya dia akan cari kerusi cepat-cepat. maka membiarkan sy memilih selama mungkin

cik pulau said...

ahahahha..betol..
kalau sy pun.. bosan kott,,,
sebab tu tak suka shopping lelama.

beselah.. kalau sblm kawen.. sume sanggup..

aizamia3 said...

biasanya ai dah pilih tapi tak jadi beli tu yang en. suami bising.. hikhikhik.. tapi takdelah berjam2.. sebab ai bukan jenis kaki shopping..

YanaMIB said...

aku bangkangggg!! haha ujang tak macam tu..tapi aku yang bosan bila ikut dia soping..cerewet tahap dewa!! muahaha~ =)

aanie said...

suami sy ok je teman sy..huhu...tp actually org laki lagi lama shopping..

armouris said...

lagi info tentang tudung di SIHAT SELALU - Rahsia Memudahkan Memilih Tudung Untuk Dipakai