Sunday, August 7, 2011

Khairul Fahmi dan Dahlia Teck | Sahih dan Terbukti

dari OH BULAN
Gambar di atas tu semacam Khairul Fahmi (mungkin) dengan Dahlia Teck (Komfem)..... Kalau ikutkan gambar tu.... 70% terbukti benar la kan.... Sebab figure lelaki tu nampak macam sama dengan si Apek tu.... Tapi teknologi sekarang jangan terkejut kalau gambar ni palsu.... Haaa....

Aku bukan nak cakap, "TERBUKTI DAH!!!" Atau...."HAA...KAN DAH KATA" .... Tapi aku cuma nak bagitau secara ringkasnya..... Biarla apa pun depa nak buat.... Janji jangan sampai melampaui batas-batas agama..... Aku sebarkan citer ni bukan nak buruk-burukkan Khairul Fahmi dan Dahlia..... Tapi untuk renungan bersama.... Kehidupan depa...aku tak nak masuk campur....Cuma...

Kalau nak memilih pasangan hidup...Bukan kerana nafsu...bukan kerana cantik semata-mata...bukan kerana senyuman manja ngok..... Pilih la pasangan demi agama....diri sendiri .... dan keturunan kamu... Carila pasangan yang betul-betul boleh jadi emak yang solehah.....yang boleh ajar anak-anak ko tu jadi anak soleh.... Bukan setakat aktif bola sepak jer.....tapi berguna untuk agama....bangsa...dan negara ko tu....Carilah ISTERI YANG SEBAIKNYA.... Bukan setakat teman masa muda....

FIkir la sebaik-baiknya.....salah langkah...buruk padahnya.... Kita pun sama.... buruk sangka.... rosak la bangsa.... Sama-sama kita doakan yang terbaik....

P/S: Doa orang dizalimi senang dimakbul Tuhan.... Mintak la depa semua dapat hidayah dan petunjuk Allah.....:)

16 comments:

EmmaSafa said...

terkelu

Cik RoSs said...

Dah tengok gambar ni pagi tadi dari Ohbulan..

Memang tersentap jugak la...

Kalau dah ada pengganti,kenapa tak bagitau je?!

luqman zakaria said...

cube tengok kat beautifulnara..ade gambar apek,,yang pakai same ngan laki dalam gmbr tuh..

waalllaa! said...

tu la..memang sudah terang lagi bersuluh..nak di nafikan ape lagi? kalau just adik angkat pun..perlu ke berpegangan tangan?? bukan adik betol pun..ni bukan adik angkat lagi..dah terangkat namanye! dah la menipu satu malaysia..agak2 la pun.. ada hikmah dari apa yang berlaku.. elia pun dah banyak berubah..dari tak bertudung n sexy skang dah bertudung..n Allah nak anugerahkan dia dengan lelaki yang lebih baik untuk elis yang boleh membimbing dunia dan akhirat..bukan jenis yang macam nie..semoga elia tabah..

Azie Azman said...

aik? hari tu cakap lain?
kesian elia..
apek ni suka pompuan seksi and freehair je kot..

Ujang9897 said...

"Aku sebarkan citer ni bukan nak buruk-burukkan Khairul Fahmi dan Dahlia."


yer ker.?? kalau tak sebut nama baru tak buruk2kan..hehe, tajuk dah panas..

buat jer entri kias2..=)

Pembawa_Wacana said...

@Ujang9897: Citer nie memang orang dah tau jang.... Cuba bace semua jang oi.... Ko ni dah makin dabik dada la jang...

*angiN hilang tanpa hUjan* said...

lelaki..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

negatif: kurang ajar punya lelaki
positif: takda jodohkan nak buat camna

Cik Baju Kurung said...

eeeiii ... teruk betul die nie . ;[

Ujang9897 said...
This comment has been removed by the author.
mynameismy said...

Wallahua'lam.....

Ayen... said...

Manusia ni klu Allah bg lebih ckit mesti terus lupa daratan,biasalaa tu kan tp mgkinlaa x semua.Dahlia Teck???sape dia tu.....huhu

RaraTan said...

hmmm.. macam ni lah bile dah pemes. lupe diri, lupe Tuhan, lupe segalenye.

kak ina kl said...

sabar ajerlah

Anonymous said...

beginilah adat public figure kat Malaysia. Seniman, ahli sukan, ahli politik dan sewaktu dengannya. Baru naik sikit dah lupa langit yang dijunjung. Lepas ni nak tangkap bola nampak muka pompuan, mcm mana? Sebab itulah apa bidang sekalipun kalau tak betul2 pro takkan sampai ke tahap dunia!!! Fikirkanlah.........

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785