Monday, August 8, 2011

Ben Ashaari Dapat Baby !! Tahniah Bro !!

Akhirnya..... lama giler peminat setia bro menunggu saat manis nie.... Aku bukan peminat....aku cuma rakan baru bro Ben jer.... Dari semalam aku duk tunggu berita nie... Mamat ni pulak selalu buat suspen.....Grrrr.... Tertunggu-tunggu aku dibuatnya.... 

Dan akhirnya berita gembira tu keluar juger.... Ben Ashaari akan dapat junior!! ( LINK ) Hooray!!! Pom Pang Pom Pang!! POOOOMMM!!!  Bukan mercun ok.... bunyi gendang dan bunyi vuvuzela khas untuk baby bro...bukan bapaknya...ha ha ha....

Alhamdulillah dah 5 minggu.....ermm... Bro...nasihat aku la...yang baru melepasi saat-saat awal kehamilan isteri aku.... Jaga elok-elok wife tu yer bro..... awal-awal tu rahim tak kuat lagi.....sensitif.... Lagipun kandungan sulong nie kita tak tau sekuat mana kuatnya rahim wife tu..... Ni pesanan aku la....

Macam aku hari tu.... memang jage giler-giler la....Tapi aku tak giler.... Ok lagi....cuma masa aku banyak luangkan bersama wife aku... Buat entri blog pun wife kat sebelah.... acece..... romantik gitu... ha ha ha... memang tak lekang di mata la... Sakit sikit terus bagi rawatan...picit-picit je...he he

Ok la bro... selamat meniti kehidupan sebagai bakal ayah la yer... Jangan wife bro banyak alahan dah la... Takleh bau badan bro... takleh memasak dah... takleh buat keje rumah.... Habis la bro kene buat sumer...hihihi.... hahaha...muahaha.... (gelak banyak sebab terbayang Bro Ben pakai apron masak kat dapur)

TAHNIAH DARI BRO WACANA !!

P/S: ramai dah blogger yang bakal jadi ayah nie.... hmm... Nanti boleh la buat gathering untuk Papa dan mama...he he he

12 comments:

Far8 budak baik said...

harap2 anak abg ben ngann anak ujang..
bersama..hahahahaha =)

BEN ASHAARI said...

Muhahah.. aku dari dulu berblog sebelah dia.. itu yang.. er.. hehehe. hahahaha ...

InsyaAllah bro.. hrap kita akan berblog walaupun dah beranak pinak ..kena cari bro huszaini ni.. hahha..

cik pulau said...

ahahaha..
akirnya saat yg ditunggu2 dah tiba..
tahniah buat abg ben.

P/s: terbayang gak ni abg ben pakai apron..^^,

Eyda Syahida said...

akhirnyee.. ahahaha

tp kannn.. xkan gathering papa mama je kott?? tamaw kawen lagikkk.. mude lagikkkk... wuwuwuwuwuuu.. :P

mOoN said...

if wifey yang kena morning sickness ok lagi kut... if husband yang kena,, mau haru satu umah....hehehe...

nyway,, congrats abg ben... :)

Lin Azlina said...

tetiba rasa nak tergelak bila terbayang abg ben pakai apron! hehe

al-lavendari said...

saya dah lama jadi atuk ..

saya dah follow !

mynameismy said...

kamu pun tahniah! hehe

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/08/tahniah-ben-ashaari-bro-wacana.html

Ujang9897 said...

bestnya jadi abah

Love hurt aeNnn said...

tahniah abang ben.. :)

miss inna said...

haha! lawak la bro wacana nie bila nak byangkan abg ben pakai apron...
anyway,congrates kat abg ben..^^

wanda said...

wowww!!!papa to be..congrate lah abg ben!!hehee;)

nanti busy dgn ank la pule..hahaa