Wednesday, August 17, 2011

Blogger Ni Ibarat Baby... Entri Ala-ala Cute Gitu...

 Dalam asyik duk berblog tu kan.... Kadang-kadang terbabas jugak satu dua entri yang tak elok..... Biasa la kan... kejar traffic.... kejar populariti... Kadang-kadang tak kejar pape pun...Cuma terbabas sebab tak sangka entri tu ade impak nyer yang tersendiri...... Jadi....kene la jugak kita sedarkan sesape yang terbabas tu kan..

Jadi....ideologi terbaru aku mengadaptasi dari video yang dah sedia ada.....Kali ni pasal entri kesedaran.... Kene ada jugak entri memberi kesedaran kepada bloggers dan pembaca..... Macam video nie la kan... Dengkur si ayah tu sama dengan entri kesedaran....baby tu macam korang.....


Ha.....sama kan? he he he... Sekali sekala kene bagi dengkuran bagi dia sedar...shomel jer...ha ha ha... Bagi sesape nak join segmen menarik yang tengah berjalan di blog aku nie....boleh la join di sini ( LINK ). Boleh korang buat satu entri kesedaran secara tak langsung...:)

P/S: Tak sabar nak jadi daddy nie...hihihi

8 comments:

Lieyda said...

alahai comelnya. ;)

Cik Diana said...

alOrh! siannyer baby.. terkezut dye.. huhu

RATU QASEH SAIFUDIN said...

alahaaii!!!..somel nye!!..=)

BeloG MTT said...

Shomelnyaaaaaaaaaa!

el-janna said...

huhuk^^ comel^^

FaKArePa!n said...

jangan leka sangat dalm berblog ni..

zarulfarhana said...

alaaaa...cian nya...sicomei nie...

aizamia3 said...

terserlah ketembaman dia..

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785