Monday, August 15, 2011

Lesbian dan Gay | Bes Ker?

Ops..ops...jangan kak...jangan
Lesbian dan gay nie.... perkara yang makin dibimbangi masyarakat seluruh dunia... Ada jugak yang tak risau benda nie...yang mana geng-geng menyokong tu....memang sah la tak risau kan....berbangga lagi.... Tapi bagi kita nie...umat islam akhir zaman... perkara nie makin menjadi kerisauan... Tapi aku tak nak cakap pasal tu...nak bagi persamaan antara lesbian dan gay.....

Eeee...geli aku tengok...
Sama Jenis - Ni sememangnya ramai yang dah tau kot... lesbian nie....pempuan nak kat pempuan... gay nie...lelaki sama lelaki... Tapi biasanya akan ada yang lebih dominan dan kurang dominan... Macam pakwe dan makwe jugak la....

Sah Ke Neraka ! - Aku bukannya penetap sesape masuk syurga ke neraka....tapi kalau bab gay dan lesbian nie... Sah-sah nama korang di register masuk dalam neraka... Tanya la mana-mana ustaz... mana-mana cikgu agama... Kecuali kalau korang bertaubat.... Sama jugak macam kes murtad... Tapi....aku berani cakap... depa nie tak takut neraka... Depa lagi takut dibakar api dunia nie dari api neraka yang beratus kali ganda panasnya...

Bukan manusia normal - Nafsu semulajadi manusia ialah tertarik kepada kaum  bukan sejenis... Lelaki akan nak kat pempuan...pempuan nak kat lelaki.... Tapi bila lelaki nak kat lelaki...pempuan nak kat pempuan... Baik korang pegi cek kat spital... Mungkin korang dah sewel atau korang dah tak jadi manusia normal lagi...Bukannya jadi X-Men tu....tapi korang ni golongan sama level dengan orang-orang cacat mental atau orang yang ada sindrome down...

Dua-dua nafsu songsang - Boleh kata macam tu la....menentang lumrah alam... Tuhan dah cipta setiap makhluk tu berpasangan...lelaki dan pempuan... Saling tertarik yang dikatakan cinta tu.... Kenapa la duk pilih jantan sama jantan atau pempuan sama pempuan? Hilang akai ka? Macam mana boleh tertarik magnet sama kutub? Dunia pun pening (selalu gempa bumi) disebabkan ada orang macam korang nie....

Kepada yang rasa nak cuba-cuba..... JANGAN CUBA! Nafsu songsang sememangnya dapat sokongan seratus peratus dari setan-setan berdarjat tinggi... Aku boleh cakap...sesape yang dah terjerumus...korang nie dah jadi PUPPET YAHUDI.... Korang dah jadi barang mainan setan... Cepat-cepat la berubah menjadi manusia normal yer.... Aku TAK NAK JADI PUPPET.... Aku nak jadi manusia normal yang merasai nikmat dunia secukupnya...:)

P/S: Sape marah pasal entri nie....sah dier GAY/LESBIAN!! Ha ha ha....

8 comments:

aizamia3 said...

moga terhindar jauhlah dari kita dan keluarga..

mr.dinie said...

sumpah x minat tengok golongan yg camni..

My Name is Mar said...

Statement last tu tak boleh blah..
Ha-ha-ha:D

Musicbrilliant.com

Diana @ bilakukatacinta said...

sama sekali tak menggalakkan..tp masih cuba mendekati, untuk memahami

Saiazuan said...

Nabi x mengaku umat kalau aku songsang mcm ni.. huhu

B0B said...

geli aku tengok org yg buat hubungan sejenis ni..ewwww!

Skyliya said...

Eeeee~~ Banyak dah...

Asfandi Ahmad said...

mintak simpang malaikat 44... :)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785