Sunday, June 19, 2011

Arsenal Anthem

Aku ni memang fan Arsenal dan Barcelona... Tapi sepanjang aku duk minat Arsenal ni kan..... Aku tak tau pun Arsenal punyer lagu anthem...ha ha ha.... Tapi akhirnya aku tergerak hati nak mencari lagu anthem Arsenal nie.....Dan aku terjumpa dua lagu yang catchy nie.....


Yang lagi satu nie lagi best.....he he he.... Memang sesuai la sikit-sikit kalau nak nyanyi untuk pasukan Red Warrior kan......sebab tajuk dier RED ARMY.....;)


Amacam? He he he....

Jom Join GA.....klik SINI...

No comments:

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785