Tuesday, June 14, 2011

Bloggers!! Jom Flash Mob!

Aku teringat akan satu video yang aku tengok dulu..... Video pasal flash mob.... aku tertarik giler dengan tarian flash mob nih.... sebabnya....nampak menarik dan fun giler.... lagipun menampakkan kerjasama semua orang bagi menjayakan flash mob tu..... Ni video faveret aku pasal flash mob....


Sekata dan seiring kan... tu yang menarik tu..... Aku terfikir....kalau la bloggers semua dapat bekerjasama semua bloggers macam tarian flash mob tu kan bagus..... Takde gaduh-gaduh...takde iri hati sesama bloggers.... semuanya enjoy mengikut rentak lagu... Semuanya enjoy mengikut rentak blog masing -masing..... 

Bersatu jer semua kan.... tu baru bagus.... macam tarian flash mob tu..... Kan cantik kalau jadik macam tu.... Ni kire simbolik je la kan.... Tapi kalau ada yang nak anjurkan flash mob bloggers.....OK jugak tu.... kumpul kat mana-mana....Putrajaya ker..... TS ker..... pastu bantai flash mob...hihihi.... Lagu...... Tarian Zapin pun jadik la.....hahaha.

Pssst.....GA masih berjalan.... klik SINI...

7 comments:

fyna said...

like!!


:)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

memang suka tgk flash mob ni.. kimora lee pun ada buat dulu.. kalau buat bagitau yer.. mak Dara pun nak berzapin sekali hehe

Ratu Tak Cantik said...

bro wacana buat la satu tutorial nak menari ape..pastu nanti 1 day kita berkumpul lah menari ikot bro wancana...amacam?? TSpun oke gak!

SoLy SoLicious said...

suke tgk video ni dulu-dulu...
Hujan pun copy style ni kan masa AJL lepas lepas kan kan

Budak Botak said...

Blogger boleh bersatu jika dibuang perasaan ego dan iri hati, hapuskan jurang pangkat blogger baru - blogger lama

Entry terbaru -> Gambar Keadaan Jepun Selepas 3 Bulan Dilanda Tsunami... (",)

waN Mohd Salim said...

lama kawe x lepak sini .. pe khabar pW .. uiks GA ape tu?????

Isteri Encek Bard said...

suker lah

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785