Tuesday, June 14, 2011

Entri Pilihan Ikut Suka hati

Patut la sikit je join.. sumer ingat kene edit gambor tu ker? Sebenarnya tak perlu edit pun..... Korang copy paste je gambar tu....Kan aku dah letak A, B, C tu kan.....Buat la dialog je kat bawah gambar..... Contohnya:

A: Cantik tak baju baru aku nih?
B: Tak cantik pun...
C: Baju aku lagi cantik......

Haaa.......macam ni sudah ler..... hadoi..... kesian kat korang sumer..... Nak edit-edit lagi...... Entri pilihan aku pada malam ni....... CIK ARDA!!!

Yang lain akan menyusul.... GA aku tu..... tak nak try ker..... nak try klik SINI...

2 comments:

Cik Arda :D said...

ololo..xpew2... nanti kita babab sowang2 sebb pemalas sangt! hakhak.. neway..thx abg wacana !!!! :)

Rahmad said...

wah tahniah terpilih jadi entri pilihan bro wacana..

entri terbaru > Pegang Batang | Pegang Tetek

Ping your blog