Sunday, June 19, 2011

Wacana Bapa Tersayang

Aku bukannya nak ucap selamat hari bapa kat sini..... tapi nak ajak korang bagi wish kat bapak korang sumer di sini.....segala jasa-jasa bapa korang kat korang sumer.....Bukan ibu je korang kene ingat jasa depa..Aku selalu tengok ramai yang abadikan kenangan dengan ibu...tapi bapa takde la pulak...... Kalau ader tu bagus la..... So....Marilah sama-sama kenangi jasa bapa korang di sini....
  1. Buat entri "Wacanaku Bapa Tersayang" dan tempek header aku..
  2. Linkkan ke entri nie balik...
  3. Buat entri pasal bapa korang....jasa ker.... citer yang menarik tentang bapa ker.... apa-apa pasal bapa korang... nak letak gambar pun ok...
  4. Dah siap....tinggalkan link korang kat komen di sini.....
Tarikh tutup.....Isnin pukul 11.59mlm..... Jom Join GA.....klik SINI...

4 comments:

mcm ni lah said...

dah join dah ni link nyer

http://www.macamnilahkita.com/2011/06/segmen-wacanaku-bapa-tersayang.html

Anonymous said...

http://pakaduk.blogspot.com/2011/06/dadyoure-everything-to-me.html

Along Usop said...

gua dah terbuat dulu... takpe lah kan?..

dah bagi backlink ngan banner.. hahahh... =p

http://alongusop.blogspot.com/2011/06/selamat-hari-bapa-abah.html

mcm ni lah said...

ermmmmmm

Ping your blog