Sunday, June 26, 2011

Takdir Afina | Aduhai......Geram! Geram!

Ermmm....... bes jugak citer Takdir Afina nie.... Citer yang buat aku geram dan rasa nak pukul je si hero nie! Ha ha ha..... Geram derr..... Sebab aper....Haaa.... Meh nak citer....

Citer nie pasal si lelaki yang baik...yang berjaya ubah si Afina nie jadi seorang muslimah yang solehah.... Nampak macam bagus la kan..... Tapi.....si mak hero nie yang kurang ajar..... Haa.... Aku cukup geram dengan watak si ibu nie....

Dier sayangkan si anak lelakinya sesangat.....sampai kalau boleh tak nak bagi si anaknyer nie dapat kasih sayang orang lain selain dier... Masalahnyer.....si ibu nie psiko! Dier pegi jumpa bomoh suruh buat racun nak bagi kat isteri anak nyer... 

Biler dah kene racun.... kebetulan masa kene tu...si mak ayah isteri datang umah.... Si lelaki yang bengap nie boleh percaya kata-kata hasutan ibu dier.... Maka dituduhnya si mak mertua nya nie taruk racun kat anak dier sendiri.... Sampai kat sini...aku dah stat rase citer nie agak mengarut dah.... Sebab....

Satunya.....takkan la si lelaki tu tak faham sifat sebenar si ibunya selepas dah berlaku dulu dekat bekas isterinya....... Yang kedua.... si lelaki ni menunjukkan seorang yang baik....tapi biler masuk pasal menjaga adat-adat dengan orang tua.....fail! Yang ketiga.... tak logik la si mak ayah nak meracun anak sendiri tanpa motif.....alahai...citer melayu...

Tapi.....aku tetap layan....tak habis lagi nih.... Tengah gigit bantal sebab geram.... Wife aku bantai gelak jer sebab aku emo tengok citer nih....ha ha ha.... ops.....ops.... dah stat..... aku taip time iklan je nih..... Lame kan iklan sekarang.....huhuhu

JOM JOIN GA YANG BEST NIE!!....DI SINI

8 comments:

Iffah Afeefah said...

erk lebih2 lak tgk cte

tb 3 ke

aii si colourfulroses said...

Ending die lglah geram... XBEST pun... Naklah tengok Nazim Othman tu menangis patah hati sebab mak dia tipu dia selama ni... Tapi ending die mati pula.... Dahlah hero hensem.. kalau die nangis or marah memang sangat2 terasa....

She's Gee said...

naseb dah habis citer tu... hehehe.. ^^

zarulfarhana said...

rupanya mak dia yg wat....

Nadzirah K. said...

memang geram sangat,name je lawyer,nak bezakan yang mn satu baik & salah pun x btl..lagi geram ngan mak lelaki tu...hehehe..
menjadi btl lakonan...

MISS QASEH SAIFUDIN said...

aah!..geram betol nengok nye td..ish!..mak dye sbnr nye jeles tu sbb ank dye syg wife dye lebeh!..hadoi!..

Azie Azman said...

azie tengok jugak tadi..
habis housemate semua emo dengan cerita ni..
geram je dengan mak mertua dia..
kesian diorang kan? huhu

izzati ishak said...

alamk ap last dier yer?da terlepas lak td

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785