Tuesday, June 28, 2011

Akhirnya... Segala Debaran Terjawab....

Akhirnya.... selepas aku pegi ke klinik dua kali...First pegi klinik nak tutup.... waktu rehat dier.... Pukul 3 sampai 5... (Pelik nyer....) Dan aku pegi lagi dalam pukul 5-30 petang..... Selepas aku menunggu selama sejam.... maka dapat la jugak aku jumpa doktor nie....

Dan hasilnya.....


Tak nampak? Tak nampak kan? Sebab kecik lagi.... Inilah Bro Wacana Junior.....he he he.... Alhamdulillah.... Semoga dipermudahkan dan diberkati..... Aku sekarang takde mood nak berblogging... Aku sekarang nie mood nak jadi papa jer...ha ha ha...

Doktor cakap umur anak aku nie dalam 6 atau 7 minggu... Baru la lagi.... Tapi aku dan wife dah excited nak beli baju anak!! He he he.... Masalahnya..... Mane aku nak cekau duit nih... 8 bulan lagi aku kene sediakan duit yang banyak nih..... Kawan-kawan....tolong aku dengan tempah iklan kat blog aku boleh? :)

UNDILAH SAYA BAGI YANG BAIK HATI ... SINI
JOM JOIN GA YANG BEST NIE!!....DI SINI

44 comments:

アヌム ちゃん said...

wahhh..congratess aseyyy!! papa to be tu..huhu~

nur amalina athman said...

tahniah..

mas saari said...

tahniah!!!!! tak sabar nak tunggu kelahiran wacana junior...

jgn risau setiap anak ada rezekinya!

Rozali said...

Assalamualaikum WP

Alhamdulillah
Syukur

Tahniah

Wassalam

Addin said...

tahniah !! :D

semoga dipermudah kan segalanya . Amin .

Cik Arda :D said...

wahh...
eksaitednye nak tunggu wacana jr.
hahhaa
nanti lahir2 je kat dunia terus jadi belogger terkenal..

caya arh wacana jr..
ahhaha

nway, congratz wacana !

arap2 baby boi ke gurl??hehe

suha said...

Alhamdulillah (^_^)
cik suha pon tumpang gembira, insyAllah itulah nikmat terindah dari Allah

Iffah Afeefah said...

tahniah

kate kat 'akak' jage baby bebaik...

nnti nk tengok junior hehe

Ujang9897 said...

wah..tahniah...

Farhana Basri said...

alhamdulillah. congratulations! :)

eila said...

tahniah....bro selamat bergelar papa!!!!

nurAMALLINA said...

Tahniahh!!! :D

ariana's said...

Alhamdulillah dan Tahniah! bertambah-tambah seri dan rezeki lah rumahtangga nanti..innsahaallah..rezeki anak org kata..:)

Eza Boom Boom :) said...

alhamdulillah, rezeki bro wacana...get ready jd parents yg terbaik keh! :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tahniahhhhhh!!! lepas ni mesti sesi nak mencari nama baby pulak kan.. =)

LAVENDERIES SHAYLEE said...

tahniah..seronoknyaaaa da nk jadi papa.. :)

mira bia said...

wah.. tahniah yaa.. tak sabar nak tengok wacana junior! =)

harrazdani said...

tahniah bro....diharap dipermudahkan segala urusan...

mOoN IzzaN said...

tahniah abg wacana... syukur alhamdulillah... be a good parents yaa.. rajin2 bacakan tips blogging kat baby tu... hehehe

~me still waiting for the +ve news~

BEN ASHAARI said...

Wah tahniah bro !!

Shafa said...

tahniah!!!

cik pulau said...

wahh.. tahniah bro wacana..
selamat bergelar bapa nt..^^,

♛ Azie Azra ♛ said...

tahniah bro wacana! ni ade mood ke baca komen kitorg ni..hehe..moga nanti isteri selamat melahirkan junior :D

Eja GaNu said...

tahniah wacana!!! nti bertmbah ler rezeki ank ^_^

nasyitahahmadzaini said...

tahniah..wah best nak dpt baby ;)

hasrul hassan said...

Salam.
Tahniah tahniah.. lepas ni kena manjakan isteri yer. Jangan lupa petua dan tips orang tua. :)

Sunah Sakura said...

tahniah ahse~ moga dipermudahkan urusan ye..

Aqilah Kamarudin said...

tahniah ! :)

Mat Gebu said...

Tahniahhhh!!!!!!...moga segalanya dipermudahkan ....

Muslimah Optimis said...

alhamdulillah..tahniah bro.. saya nak jadi aunty lah macam tu..hhihi

ZIPPO MILLER said...

Wahhh Syukur atas rezeki Allah.....Saya doakan Bro dipermudahkan segala urusan...amin

Lulu Caldina said...

tahniah papa :)

solomolo said...

Tahniah !~

el-janna said...

wah. tahniahhhhhhhhh bro

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah!!!!!!! :)

BiNtaNg HaTi said...

alhamdulillah...congrates to both of u...:)

Nur Azila Romli said...

tahniah.... harap wacana junior nnt akan jadi blogger cam papa dia..

Golden Rose said...

ALHAMDULILLAH tahniah...semoga dipermudahkan segalanya...banyakkan berdoa....

LennMommaChubby said...

Wahh... Dah nk jadi PAPA.... Tahniah... ^^

aizamia3 said...

tahniah.. ai pulak teruja lebih ni.. hikhikhik..

Pembawa_Wacana said...

Kepada Semua: Trima kasih....:)

msredcheesecake said...

mr pw,
congrats yea.....jgn start beli brg bby sekarang...kalau ikut pengalaman msred, kalu da start beli takleh berenti beli sampai bby lahir....hahaaa....habis duit ooo...

GincoMerahJambu said...

tahniah bro wacana!!

normala_ali said...

wah tahniah papa.. heheheh.. (^_^)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785