Wednesday, June 1, 2011

Aku menang DiGi WWWOW AWARD | Yuna hantar!!

Percaya atau tidak... itulah yang aku dapat... ha ha ha...sapa sangka blog picisan ni yang hanya dapat 1000 UV je sehari dapat jugak menang DiGi WWWOW Award.... Bukan saje dapat menang award...dapat emel dari artis nih! YUNA !! Gembira tak terhingga beb! Aku bagi la bukti kat sini....

Yuna tuuuu....


Dapat emel dari Yuna tuu....tapi dari SAYS.my... Pelik nyer...... yuna jadi agen SYAS.my ker....Aku pun bukak la emel tu.... dan didapati....

Rupenyer iklan daa..

Hampeh punyer cara nak dapatkan tarikan......buang tenaga aku jer terkinja-kinja....ha ha ha. Tapi logiknya, nak menang macam maner kan....aku dah lama stop memancing undi.... aku ada masuk jugak...tapi dah stop memancing undi... Sebab aku masuk nak suka-suka jer.... Aku masuk blogger award dengan Top LoL award.... Entah ke berapa dah blog picisan macam aku nih.... Dan sememangnya Yuna yang hantar emel kat aku nie orang SAYS.my jer....he he he

Tapi kalau nak undi, undilah kembar aku nih.... Jangan lupa undi kembar aku di SINI. 

21 comments:

GeminiGurlz said...

saya pun ade terima emel tu..ingatkan betul2..haha

mushroom said...

aku tak cek pulak emel.. kalau aku cek mesti aku pun terkinja2 cam ko gak hehe

farasakura said...

fuhh 1000UV tuhhh...meh share sket UV XD

EmmaSafa said...

huhu...

vampire's lovex said...

naseb baik ko baca sampai habes.... hahaha buang masa je eksaited ek..kikiki

Budak Botak said...

he3, macam strategi diorang buat...

Entry terbaru -> 10 Kemalangan Paling Mahal Dalam Sejarah Manusia... (",)

Along Usop said...

perghh tektikk....





hahahahaha..

anGah said...

wowww.... lama tak mai terjah sini.. sekali terjah yuna anta email.. hahaha... :)

mynameismy said...

kahkahkah tak jadi nk jeles..;D

アヌム ちゃん said...

yuna tu mmg rajin betul hantar emel.buat penuh emelbox je..spamkan je last2nya.haha

aizamia3 said...

nasib baik baca sampai habis dan nasib baik diriku ini pun baca entry ni sampai habis.. kalau tak berjela agaknya ucapan tahniah.. hikhikhik..

Noriz said...

klu blog best cam ni awk kata picisan, blog cam sya tu apa lah nama nak beri ek...blog tempelan je kot, huhuhuuu...

♥Mrs.Eady♥ said...

hahahahaduoooo............mcm ni pun ado! :)

Abang Long said...

Tahniah..tahniah..tahniah huahuahua

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/05/ingin-kurus-dengan-tidak-makan.html

mas saari said...

pernah dapat jugak emel dari Yuna ni...heheeee

Eera Shera said...

punah harapanku..hehe

logorithm said...

Potong stim. Hehehe...

Rahmad said...

tipah tertipu..

Ujang9897 said...

aku pun dapat email tu..bongok yuna.hee

She's Gee said...

kembar ye... *hahaha.. :)

msredcheesecake said...

hahaha......

saba je la...

Ping your blog