Exabyte

Tuesday, June 28, 2011

Promosi Barangan Door gift Perkahwinan.. MURAH GILER

Kalau korang perasan....ada iklan terbaru di blog aku nie...sejak diperbaharui sikit imej dier... Datang jugak rezeki.... he he he.... Kali nie iklan betul-betul bawah header tuu.... Harga kat sini.... Memang la mahal sikit....tapi berbaloi...sebab ramai yang klik kat atas-atas jer.... Sebab tu yang atas ni mahal sikit....


Pengiklan nie ada page Facebook jer..... Jugak sponsor untuk hadiah GA aku yang akan tamat tak lama lagi..... Iklan dier pun boleh tahan cantiknya.... Bertambah cantik jadinyer blog aku...:)

Doorgift Raja Sehari ni menjual barangan doorgift kahwin... Macam Mug Vantage, Porcelin, Paper bag pun ader.... Bunga telur ader..... Kirenyer kalau sape-sape nak kahwin tu.... kalau malas nak survey...survey je kat dalam nie.... 

Produk yang terbaru yang tengah hangat ialah frame gambar.... ala-ala coaster gitu... Cantik... Harganya makin murah kalau korang ambik banyak... Dan jugak kantung rabbit tu pun boleh tahan laku jugak.... Kebanyakan orang ambik untuk majlis Aqiqah atau potong jambul...Buat letak potpouri.... 

Itu la sedikit sebanyak selepas pihak dari Doorgift nie bagitau aku.... Kalau rasa nak beli doorgift untuk majlis kahwin...atau tunang...atau befday party untuk anak-anak.....Boleh la ke page Doorgift Raja Sehari di Facebook.... 

P/S: Sesape yang nak beriklan di blog Wacanaku, boleh la ke page INI atau direct emel ke asey007@gmail.com

4 comments:

mcm ni lah said...

perghhhh blog berubah wajah baru lah,. caya lahhhhh,...

mynameismy said...

wahhh baru sempat singgah ke sini jenguk PW selepas beberapa hari..

smartnye berwajah baru..;) nampak kemas sikit dr belog lama lalalalala...;D

Haw said...

wacanaku makin cun lah!

Murni Yusoff said...

wacanaku sudh berwajah br..serba hitam plak..smart! =)

Ping your blog