Saturday, June 25, 2011

Bang, Jom Pegi Jalan-jalan, Akak Pun Boleh...


Sambil join segmen Bro ben.... aku nak la jugak berentri di sini..... 

Entri yang aku nak buat nie melibatkan peristiwa.... Peristiwa yang sangat la penting dalam sejarah..... Pasal AN-NAKBAH....

Korang tau tak apa bende tu? Haaa.....Kalau tak tau...... Tunggu la next entri.....he he he...

Save la dulu blog aku nie di bloglist korang.... Atau folo la dulu.... Blog ni best bro....best bro....ha ha ha... Angkat bakul sendiri nih... yelah... kena la berdikari kan....Kene angkat sendiri la...takkan nak orang lain tolong angkat kan kita punya bakul....:)

JOM JOIN GA YANG BEST NIE!!....DI SINI

14 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

lama tak datang sini :P


NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

Lizan said...

yuhuuuuu tuan umah... singgah sini jap..mata ku tak leh pejam nih..

Shuk_ArChie said...

~tok~tok ada orang tak? hehehe nak singgah rehat... jom jadi rakan blogger saya?
Klik Sini untuk melawat blog saya!

solomolo said...

singgah jejalan kat sini...
selamat hari ahad !!!~

Nor Fadila Rosli said...
This comment has been removed by the author.
Nor Fadila Rosli said...

salam..huh..penat buat blog walking..basah ketiak ni..jom jadi rakan blogger? saya dah follow awak..
:)
http://blogakufadila.blogspot.com

Adam Narzuan said...

Jalan-jalan dari segmen BA.. sINGGAH BLOG ADAM NANTI YER..

tEngOk ni juga..
Tinju Orang Utan

Muhamad Syafiq said...

bw sini..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

saiazuan said...

jalan2 sini :D

list move bulan depan
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# macam mana nak handle a self-centered person #

Qaseh Qhaleef said...

selamat petang...
berjalan lagi dipetang hari...
=)
http://qasehqhaleef.blogspot.com

♥misz nana♥ said...

jalan2 ke sni :D

QasehSuci said...

jejln kat sini sambil follow...

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

Ping your blog