Tuesday, June 14, 2011

Wacana Suka-Suka Hati

Ok.... hari ni aku akan mulakan balik sesi Wacana aku.....Kali ni aku akan buat Wacana berkenaan dialog lagi... Just suka-suka jer..... Sekadar bergurau di hari Selasa nie..... Jom-jom.....


  1. Buat entri dan letak header aku yang buruk tu....link kan ke entri nie
  2. Letak tajuk "Wacana Suka-suka Hati"
  3. Copy dan paste gambar di atas.... Sila buat dialog sekreatif yang boleh.... Contoh:
A: Adek-adek.....kalo nak tau, dragonball ada tujuh bijik sumernyer...
B: Boleh tuju lagu?
C: Apa pun tak boleh!

      3.  Haa....gitu ler contohnyer... Dah siap...boleh letak link entri korang di sini.....
      4.  Tarikh tutup... sampai tengah malam nie...

Takde hadiah ape-ape.....just suka-suka jer......:) Sape yang dah buat akan aku listkan nanti...dialog terbaik aku akan buat sebagai entri pilihan suka-suka hati.....hihihi. Kalau nak hadiah.... join jer GA aku... klik SINI...

7 comments:

zarulfarhana said...

tgu2 nk cari idea sat...

NadiRah said...

menarik je...jap2..

Cik Arda :D said...

huishhhh !!! arda da juin..lalala

http://belogcikarda.blogspot.com/2011/06/wacana-suka-suka-hati.html

Pendamba Mawar said...

pendamba join.. http://pendambamawar.blogspot.com/2011/06/wacana-suka-suka-hati-mawar-putih.html

enti terbaru
http://pendambamawar.blogspot.com/2011/06/cinta-mawar-putih.html

Nizam Ijam said...

aku join :)

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/wacana-suka-suka-hati.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty join ..=P

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/wacana-suka-suka-hati.html

Alisya said...

salam..sempat lagi kan alisya join? tgk gmbar tu tiba-tiba idea datang..

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/wacana-suka-suka-hati.html

tq.