Thursday, June 23, 2011

Entri Agak Lucah Nie..

Entri oh entri...... Aku tengok.....trend muda-mudi sekarang ni sumer dah sangat arif dan hebat kalau cakap pasal lucah nih.... Budak kecik darjah 2 pun dah tau dah.... Wording lucah dah jadi sinonim dengan kehidupan kita dah.... Dan dalam blog pun sama.....kalau ala-ala lucah tu...komfem ramai yang serbu...

Aku sebenarnya risau kan golongan remaja sekarang.....Perkataan lucah disebut depan orang ramai dengan selamba badak air dier jer.... Kalau badak sumbu tu ok la jugak...Ni badak air... Tau kan badak air macam maner? He he he.... 

Kalau dah baligh tu boleh la kate dah besar....dah tanggung dosa sendiri....Ni budak-budak sekolah rendah pun melucah dengan selamba nyer depan-depan orang tua nie.... Biar betol..... Dah la isu budak merokok dah makin parah....Isu mengandung anak luar nikah pun dah cecah tahap kritikal....Budak umur 14 tahun pun dah ade yang mengandung anak luar nikah...ape cer..... 

Dalam blog pun same la kot.... Kadang-kadang memang la melawak.....Tapi ade jugak yang dah sampai ke tahap melampau.... Ingat....blog ni takde tapisan umur.... Takde nyer cek umur dulu baru boleh bace entri..... jadi berpada-pada la nak buat entri yang ala-ala lucah tu kan.... Selitkan ilmu kesedaran atau sindiran sikit... Kalau nak ade unsur-unsur ala-ala lucah...biar la di tahap paling minimum... Ni sampai ade blog yang jadi femes sebab kelucahan dier.... Ermm...
Income dari blog tu pun dah jadi ragu-ragu dah.....sebab blog dah menggalakkan trend lucah nie.... income yang datang...?? Jadi....kene la hati-hati.... Jangan kejarkan traffic sampai menghalalkan segala yang haram.... Kalau sekadar sikit-sikit tapi mesej tu kuat dan jelas.....Ok.... Tapi kalau sekadar nak menarik perhatian tanpa apa-apa mesej....Tak perlu la.... Pendapatan memang la dapat masyuk sebab traffic tinggi kan...femes yang dibanggakan... Tapi ingat... Darah daging yang terbentuk dari hasil blog tu..... Agak-agak halal ker?

JOM JOIN GA YANG BEST NIE!!....DI SINI

12 comments:

farahin nasir said...

ha,ah kan.. btul jugak tuh.. kalo entry yg camtu trafik ye naik, duit yg dpt tuh, cmner kire agaknyer yer.. ish3..

BLOG CERITERA KISAH

Faziera193 said...

yup betul tu..
kadang2 ada jugak nampak tajuk lucah giler, tapi bila baca - bukanlah lucah ke pe tapi banyak bagi nasihat dan pengajaran..

so, yang tu kire ok la.. kan?

cik pulau said...

entri lucah ni menarik ramai readers,,
agak2 nape yer???
ehhmm..

emeera asnary said...

owhh, begitu lucah sekali ayat kamu itu, hehe, amekow kpd mereke mereke yg terase !

Fatin Syahira said...

sokong sangat. kadang2 bahasa lucah boleh dibuat karangan. sangat memalukan. kalau nak tegur pun ada cara yang lebih baik daripada exposekan benda2 yg tak sepatutnya dalam entry. malu malu. nice post bro! bravo =)

Muhamad Dinie said...

btulbtulbtul..XD

Abang Long said...

Salam...Kalau terang-terangan memaparkan entry lucah memang haram. kalau buat benda yang sama dgn niat mengajar pun tak boleh kerana matlamat takkan menghalalkan cara. Jadi, kalau berniat menndidik paparkanlah secara berpada-pada tanpa menimbulkan sesuatu yg haram..

Entry aku yg lucah http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/di-mana-seksinya-perempuan-di-mata.html

saya bukan tomato said...

setuju seratuslimapulohenamratus kali !

banyak blog yg ada kata2 yg xsedap didengar tu T_T

ct N honey said...

bdk2 sekarang terlebih kedepan,kdang tak boleh salahkan emakbapak,tapi pengaruh kwan...

Panduan jika mengandung luar nikah
‘Antara Kita’ lagu tema Stanza Cinta versi asal

faten said...

kucing pun tahu sayang ank =)

Sue said...

jangan kata n3 lucah...bila ckp ngan bdk2 pun selambe je...seb baik ckp bahasa CINA / INDIA...x sampai sgt maksudnya

aizamia3 said...

bila tajuk dah ke arah tu walapun intipati tidak, mesti ramai yang singgah terjah.. janganlah gunakan cara yang kurang berhemah itu..