Tuesday, June 14, 2011

Panas!! Panas!! Tolong!! Tolong!!

Panas lagi weh.... panas nih.... sebab Bro Wacana ada bukak group baru dalam Facebook!! Ha ha ha.... Tu jer ler citer nyer.... Group tu dinamakan "Kelab Wacana BloggerHolic". Sape-sape nak join....join je ler.... Sape-sape nak invite rakan....invite jer..... Khusus untuk di ping dan di pang....:)

Imej sementara..he he
Aku ada buat segmen terbaru.....segmen dialog gambar..... caranya senang jer... copy paste gambar..dan tulis je kat bawah gambar dialog dier....tak payah nak edit-edit gambar... segmen ni untuk suka-suka dan menonjolkan kreativiti korang..... Sape nak join...  Boleh klik SINI...

Pastu satu lagi....aku ada buat GA... hadiah sekarang yang ditawarkan.... satu jam tangan lelaki, dua kantung rabbit comel.... Sesuai untuk semua bloggers......Sape nak join...klik SINI...

Aku nak update pasal hadiah tu...tapi terlupa aku letak kat mana gambar jam tangan tu.... malas nak ambik gambar lagi sekali.... huhuhu.

6 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

tak sabar nk menang jam!heheheh...

mas saari said...

wah...boleh ping pang byk2 lepas ni! heehehehehhe

mynameismy said...

eh GA yg My join tu bile nk umumkan pemenang??

pastikan my menang! ;D

Isteri Encek Bard said...

wahhh best, best

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

da join pun group tu..;)

amiraliyana said...

wah dah ada group. nanti nak jenguk tengok.

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785