Monday, June 20, 2011

Perempuan Bogel Naik Beca

Ops.....ni bukan citer lucah ok..... He he he.....Bace dulu dan gelak la yer....:) Sape-sape nak wishkan apa-apa kepada bapanya....sila la join Wacana terbaru aku di SINI.

Ada seorang awek berbogel menahan sebuah beca lantas menaiki beca tersebut.

Sepanjang perjalanan, si tukang beca langsung tak alihkan pandangannya dari duk tengok gadis tu...

Merasakan dirinya diperhatikan oleh tukang beca tersebut, gadis itu berkata "kenapa, tak pernah tengok perempuan bogel ke?”

“Bukan begitu, cik adik. Pakcik cuma tertanya-tanya, dari mana wang tambang beca ni adik nak keluarkan” jawab tukang beca tu.


JOM JOIN GA....DI SINI

12 comments:

Aida Omar said...

hahaha..ape da!
perempuan tu cepat sgt perasan..ekeke..tp ape kejadahnye la hai nk naek beca berbogel. hish3.

Amira Chan said...

terbaik! hahaha

Along Usop said...

adel a somewhere
tempat die selitkan tu...

hahahahah.. =p

aizamia3 said...

hahaha...

Isteri Encek Bard said...

hahahha untuk tukang beca

Norhisham Nordin said...

hahaha... kalo wacana yg bwk beca tu, mesti die bagi pompuan tu tambang free...

Abang Long said...

Wow! pengayuh beca tu hebat! Positive thinking dan thinking out of the box tuh...suspect!!

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/siapa-lagi-pandai-masak.html

syafiqakarim said...

hahaha sengal la...
byr guna bulu apa..

oh tidak.lucah*

mas saari said...

hahahahahaha...

syahnabil said...

Moral...jagalah aurat dengan sempurna...

zarulfarhana said...

nk gelak jgak...
hhahhahahah

mcm ni lah said...

dah baca dah citer ni kat blog kah kah kah kah,. dulu2 nye citer ni

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785