Tuesday, June 28, 2011

Semua Nak Citer Pasal PAGERANK... Aku? Klik Entri Ni Baru La Tau...

Waah..... semua nak citer pasal pagerank.... Mentang-mentang la semua ada pagerank yang hebat-hebat belaka.... Aku rasa segan nak citer pasal page rank....sebab aku ni blog yang tak la sehebat depa semua... Jadi aku buat tak tau je la pasal page rank ni dulu......huhuhu

Apa itu PAGE RANK? Tah.....aku pun tak tau...... hahaha.... Tapi ada la tu advantage dier untuk blog kita kalau pagerank tinggi..... Aku sekarang target visitor je dulu....yang lain akan menyusul la kot.... BACKLINK pun aku tak berapa paham.... Haih...

Dalam orang lain duk sibuk dengan pagerank nie....aku pulak sibuk menukar wajah blog aku...hehehe.... Tah la...aku rasa dah boring la pulak dengan template dulu....Aku pun tukar je la template blog.... Ermmm..... Rasa segar semula.... Tapi ada satu lagi aku nak tukar nie.....HEADER.... sape yang sudi nak buat header aku secara free ek? Nanti aku promote la dekat entri aku......tak pun jadi SKANDAL terbaru aku.....hehe

Sape yer yang sudi.... emmm....kalau boleh nak jugak header 3D nih... menarik je nampak.... Tapi ok tak template background aku nih... Ok la ek.... Buat sementara waktu... Ok la.... nak sambung baca jurnal.... Tengah pening-pening pun kene baca jurnal...maklum la....nak habiskan belajar punyer pasal.... Bluuerkkk!! Bluueeerkkk!!

9 comments:

mamawana said...

Assalam,

Masih banyak benda yg tak faham dlm blogging nih.. sesajer suka2 blogging..

risa said...

yang ni lagi kemas rasanya

Rozali said...

Assalamualaikum PW

saya ingatkan tadi tersalah masuk rumah orang..
rupanya dah tukar wajah
Tahniah
moga terus maju

Wassalam

aizamia3 said...

pagi tadi tengok lain, la ni dah lain..
sah confirm pembawakan budak ni.. ;)

Abang Long said...

Salam bro...macam gulap gulita la plak bro..tapi kalau ko suka, aku xde hak nak komen2 ..huhu.

Nanti bila pagerank blog ni dah naik ke angka 10 ko pasang jer theme yang boleh bertukar setiap jam..hehe

Alya Esprézzo said...

wahhhhhhhhhhh..dah tuka template, hehe header 3D? baik buat header flash bro..haha :P

*alya pun taktau PR tu hape.. T_T

Pembawa_Wacana said...

@Alya Esprezzo : Haaa....header flash la yang dimaksudkan...hehe

cik najihah said...

pewit..da tuka baru gituh

Ujang9897 said...

dh cantik template baru ni..hee..,

baru nk soh kau tuka kau dh tuka..=)

tp derm..kaler sama dgn aku..grrr


header tu nk free jgn mention dgn entri...=)