Wednesday, June 29, 2011

Kisah Lisa Surihani Peluk-peluk


Cerita ni berlaku di salah sebuah set penggambaran cerita terbaru lakonan Lisa Surihani.... Seekor kucing yang sememangnya susah giler nak memeow-meow....malu-malu kucing kot.... Namanya Comel...sangat baik dengan Lisa Surihani...

Lisa: Comel!! OOoololololo....meh nak peluk-peluk...ucuk-ucuk.... (Peluk kucing okeh!!)

Comel: Mrrrrr....... (sambil beliakkan matanya..sambil guling-guling)

Lisa: Alaaa.....bagi la meow-meow sikit.....baru la shomel.... Mata u memang dah shomel dah...

Comel: Mrrrr..... (Beliakkan mata lagi sambil gerak-gerakkan kepala...tangannya menyapu di mulut...)

Lisa: Comeeel....... asal nie...tak sayang kat Lisa ker......

Comel: ............(Pengsan jap....pastu bangun balik menjauhi Lisa menuju ke arah sesuatu)


Lisa: Comel....Comel! Laaa...merajuk ker...

Comel: .....(Datang balik dengan henset di leher...dan tunjuk-tunjuk kat henset tu)

Lisa: Oooolololo......shomel nyer dier gantung henset kat leher....Ni yang makin nak peluk nie..

Tetibe henset Lisa Surihani vibrate..... ada text mesej...

"Asal la ko tak paham-paham.... I bagitau mintak tolong keluarkan chewing gum kat dalam mulut aku nih!! Tah sape la yang buangkan chewing gum merata-rata nih!" Mesej dari Comel..

Lisa: He he he.....ok..ok...

P/S: Rekaan saje....Takde kaitan dengan citer sebenar...
Dan jugak......manusia takkan paham ape haiwan cakap..he he
Daaaan..... Jangan buang chewing gum merata-rata!!

7 comments:

Dhia BellamiZam said...

ok fine..tp sy x mkn cinggam..hahha

mcm ni lah said...

hahahahaa,... nak bagitau blog saye dah tukar tema garang segarang harimau malaya dengan flash header harimau malaya,.

.m y z. said...

hahah laaa tu je. ingatkan apa lah tadi :P

suha said...

adeih merapu!
tp cik suha suke (^_^)

miss inna said...

haha! kreatif sungguh..^^

risa said...

hahahaha...fensann baca entri neh

Scarlett O'Hara said...

Entry kreatif tahap gaban.Suka!

Ping your blog