Friday, June 24, 2011

Entri Pertama Bloggers Yang Gorgeous!!

Setiap bloggers mesti ada entri pertama.... Dan entri pertama nie biase nyer menarik dan pelik-pelik.... Jadi.... di sini aku buat wacana khas untuk sesape yang nak kongsi entri pertama depa...
  1. http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/06/inspire-of-life.html
  2. http://gincomerahjambu.blogspot.com/2011/06/wacana-entry-pertama-ku.html 
  3. http://cikduyung.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertama-ku.html
  4. http://official19.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertamaku.html 
  5. http://wishqeelwizrai.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertama-ku.html  
  6. http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertamaku.html 
  7. http://hasrisa.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertama-ku.html  
  8. http://eikaarysha.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertama-ku.html 
  9. http://bit.ly/1stENTRY  
  10. http://tenduyutung.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertama-bloggers.html 
  11. http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertama-ku.html
  12. http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertama-ku.html 
  13. http://kheeyutohid.blogspot.com/2011/06/segmen-wacana-entri-pertama-ku.html
  14. http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/06/wacana-entry-pertama-ku.html 
  15. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertama-ku.html
  16. http://aizamia3.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertama-ku.html
  17. http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertama-ku.html  
  18. http://teamoer.blogspot.com/2011/06/wacana-entri-pertama-ku.html
So....apa lagi bloggers.... terjah la bace entri pertama depa nie..... Ada yang ayat skema... ada yang ayat pendek-pendek..... ada jugak gune short form sampai susah nak faham! he he he.... Tapi itulah adat blogging... Permulaan sememangnya suatu yang kelakar bile kita baca balik..... Aku pun sama....:)

Kalau ade lagi yang nak share.... Boleh la drop join di SINI.... aku tak tutup wacana nie... Untuk mengimbau kenangan silam kita jer.....:)

JOM JOIN GA YANG BEST NIE!!....DI SINI

4 comments:

cik pulau said...

tak tutup lagi eh.
wahh.boleh join..^^,

Mohamadazhan.com said...

salam tuan...follow sini..pertama kali ke sini tuan.hehe

banyak tu nak p terjah..hehe. orait, perlu masa ni..nak tengok maharaja lawak dlu.hehe

udin said...

peh! mcm sempoi aja ang punya segmen bro.. nak join gak la.. hehehe.. :D

aizamia3 said...

hehehe... ramai gak yang join.. mesti akan bertambah lagi.. ;)

Ping your blog