Thursday, June 2, 2011

Selamat Tinggal Semua

Selamat tinggal yer semua kawan-kawan blogger.....aku rasa nak berundur diri la.... Kerana aku akan balik ke kampung....he he he. Walaupun dah ada broadband....tapi aku masih lagi mencuba nak buat post entri gune henset aku......Masih tak dapat-dapat...haih... Nak gune lappy wife aku....masa duk rumah je la kan....Masa travel tak dapat la...

Aku balik sebab ada urusan yang memang banyak.... memang tak melepak di rumah la jawabnyer.... keluar je memanjang.... Tapi blog ni tetap berjalan dan akan hidup selagi internet masih ada di dunia nie....hihihi

Kepada yang nak join GA aku....sila la join di SINI.  Hadiah menarik menanti korang semua..... Maaf la buat masa dua tiga hari nie aku tak sempat berblogwalking banyak.... sebab banyak urusan kene setelkan.... Dan time kat Kelantan ni pun.... mungkin sikit je aku boleh menziarah korang..... Maaf yer....

Entri.....tetap macam biase....cuma entri-entri pantas je la kot....yang penting....menarik dan santai je kan....he he he. Ok lah.... nak jadi driver 7 jam jap.... :) Doakan keselamatan aku yer..... 


P/S: Dengar citer kawan blogger kita yang jadi isu semalam dah setelkan segala masalah yang timbul... Alhamdulillah..... :)

12 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

slmt pergi n slmt kembali yer bro!!

♥Mrs.Eady♥ said...

berhati-hati dijalan raya :)

BRO_MONDAY said...

bro wacana : kelik kapum ye bro? hati² lah memandu ye...selamat pergi selamat kembali...kem salam ke orey kapum...kawe dop kelik doh, mugo buley 3 baru ni kelik doh...cuti x de doh...koh koh koh

aizamia3 said...

moga selamat perjalanan pergi dan balik..

Sabihah said...

wahh..seronoknyee balik kg..^_^

risa said...

uihhh...selamat pergi dan selamat balik eh..jgn lupa update entri nanti sunyi plak..adehh

kayrul-shah said...

selamat bercuti. Semoga pandu dengan berhemah dan berhati2 di jalan raya

zacky ~786~ said...

:)

harrazdani said...

semoga selamat sampai ke kampung halaman...drive carefully

harrazdani said...

semoga selamat sampai ke kampung halaman...drive carefully

ZIPPO MILLER said...

Smoga segala urusan berjalan lancar Bro :)

Rozali said...

Assalamualaikum PW

selamat bercuti

Wassalam

Ping your blog