Wednesday, June 15, 2011

Real Story : Mati Sebab Handset

Citer yang aku dapat dari emel.... citer pasal sorang budak pempuan...yang umurnya baru 4 tahun... kakinyer mengalami keretakan tulang..... Kirenyer doktor terpaksa melakukan pembedahan di kakinya.. sebab luka keretakan tulang kakinya tu terbuka....Mungkin lepas accident la kot...  Doktor terpaksa la bedah...

Untuk pembedahan, doktor gunakan life support system jugak sebab prosedur dier..... Aku pun tak faham kenapa.... mungkin sebab doktor nak jahit luka dan mungkin nak membuang serpihan tulang tu...atau sebab nak masukkan besi.... Mungkin doktor yang arif je tau....Tapi dalam citer nie....doktor gunakan life support system...

Lepas dah adjust condition mesin tu....doktor pun proceed la....dalam duk bedah tu.... tetibe mesin tu rosak! Tak ke nayer jadinyer.... Dan dikatakan....budak tu mati disebabkan mesin tu gagal berfungsi!

PUNCA: Ada orang yang guna handset di luar operation room tu... Jenuh doktor suruh jururawat mencari orang yang gunakan handset tu..... tapi tak dapat dikesan.. Sampaila budak tu mengembuskan nafasnya yang terakhir di bilik bedah tu....

Jadi, dengar nasihat doktor...jangan gunakan handset berdekatan operation room yang sedang ON. Dalam kapal terbang pun tak boleh! Kalau korang tak dapat ditangkap pun, korang la punca kematian nyawa yang tak berdosa tu...

Jom Join GA.....klik SINI...

7 comments:

syarifahsidrus said...

mesti sebab radiasi henset tu kan?ish3

Cik Lya said...

bende yg remeh tp bahaye...

Budak Botak said...

Sebab gangguan gelombang nie, mmg hospital patutnya x boleh pakai anset...

Entry terbaru -> Porn Saloon - Nama Saloon Paling Lucah Kat Malaysia... (",)

vampire's lovex said...

hoooo dasyat..sebab tu la keluar amaran cmtu,sebab memang membahaya kan!

Dhia BellamiZam said...

ish3..smpi mcm 2 skali efek nyer..x tao plak..

Alya Esprézzo said...

gelombang dari enset tu ke?? perghh..sadis btol.. T____________T

www.alyaesprezzo.com

Isteri Encek Bard said...

kuat betol penangan radiasi hp ni kan

Ping your blog