Wednesday, June 15, 2011

Bro Wacana Ajak Berskandal...

Haaa.... ni bukan skandal tak elok....ni skandal blog dengan blog jer.... Contoh terbaik yang aku nak bagi ialah...macam Bro Ben dengan Mat Gebu (DTS)... Entri-entri terbaru Mat Gebu ada di Bro Ben punyer blog dan sebaliknya..... Macam aku dengan blog MynameisMy.... tapi aku punyer macam ada problem sikit..kesian My...entry latest tak kuar... Tapi gini la aku nak ajak korang sumer.....Ajak berskandal! huhu

Aku akan bukak pendaftaran kat sini bagi sape-sape yang nak berpartner macam blogger lain.... Kirenyer kalau korang buat entri ni...korang bersetuju nak berpartner la kan.... Sebab nanti aku akan undi semua peserta dengan random.org.... Korang akan dapat partner secara rawak.....haaa.....amacam?

Katelah ada 10 peserta... akan ada 5 partner la kan.. Aku akan undi mengikut turutan.... dan pasangkan korang sumer.... Kirenyer....biler dah dipilih berpartner...korang kenela letak link-link terbaru si partner korang di blog korang..... Caranya senang jer.... pegi dekat Add gadget.... pilih Feed URL.. tu jer..

Kelebihan untuk korang ialah...blog korang akan dipromote secara berpanjangan oleh si partner tu...dan si partner tu pun juga akan mempromote blog korang di blognyer secara berpanjangan.... Ala... kirenyer.... win-win la kan.... Aku cuma tolong partnerkan.... Itu aje aku dapat..... So....berminat? Jangan risau... nanti aku akan keluakan list secara berskandal... korang kenela berhubung dengan skandal korang tu nanti....berbincang-bincang....:)

Kalau berminat,
  1. Buat entri dan tempek header aku, letak tajuk "Bro Wacana Ajak Berskandal". (Tajuk pun catchy tu...dapat traffic dah...hehe)
  2. Tulis la sikit kenapa korang nak berskandal.....
  3. Dah siap, tinggalkan link entri tu di komen entri nie..
Aku akan listkan semuanya dulu....untuk blogger yang nak blogwalking.... dan aku akan partner kan secara random.org. Ini permainan yang aku tak dapat apa-apa tetapi menguntungkan korang sumer.... Bukan apa..nak menggalakkan korang berkenalan dan jugak memupuk sifat tolong menolong antara bloggers.... Memang sangat bagus untuk blogger baru....Bagus untuk blogger sederhana....dan blogger otai je takkan join bende-bende gini... :) Jom join ramai-ramai....Aku akan bukak selama dua hari.... (Hari Khamis 11.59 malam baru tutup)

Yang dah ada skandal pun boleh jer join... ape salahnye berskandal banyak-banyak kan....hehehe. Aku pun nak gak lagi sorang nih.... Sape yer yang sudi berskandal dengan blog aku yang buruk nih..... nak berskandal dengan Heliza lah... hehehe

Jom Join GA.....klik SINI...

27 comments:

salina sayang said...

saya join!

http://salina91.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

Golden Rose said...

sha join

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

farahin nasir said...

assalamualaikum..

sy join yer..:)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

forever love said...

dah ada sandel la

Salim Harmanain said...

adess....tak boleh curang la bro...hahaha

miss A said...

joined hehe

http://alyajane.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

Nabila Huda said...

join jugak..

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

E-ra paSha said...

join !!

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

Firdaus Shah said...

dh join...excited giler ni
http://dm924.blogspot.com/2011/06/segmen-bro-wacana-ajak-berskandal.html

Nadzirah K. said...

saya dah join:)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

el-janna said...

bro.. nak join jugak ye:)
http://bbyuya.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berscandal-aku-scandal.html

Eera Shera said...

join jugak!

http://eerashera.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

said...

join!

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

saiazuan said...

hebat.. agak genius idea ni, i like the win-win word ;D

azrijohan said...

http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

oja_alia said...

bro..nik cik oja punye.

http://misscenonettt.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

YAYA AZURA said...

teringin berskandal..hihi..

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

Rahmad said...

jom skandel..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

solomolo said...

http://solomolo.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

Yayan said...

isu scandal ..

http://izyannadira.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

cik pulau said...

join jugak..
lalala

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

cik pulau said...

rasanya dah send tadi..
tapi nape takde.. errr..anta lagi sekali

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

Mohd Syahidi said...

http://spongebobkitty.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berscandal-aku-scandal.html

msuk je la....
da lmbt pun apa aku kisah....hahahha

yqnq ellyana said...

bro..yana join tau ! :)

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berskandal.html

aZua said...

nak join ! nak join !

http://badlysick68.blogspot.com/2011/06/bro-wacana-ajak-berscandal-wink-wink.html

saiazuan said...

nk join tp x paham @_@

aZua said...

wan . ikut je instruction dy :))

Ping your blog